Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.287 Postova u 473 Tema- od 1.025 Članova - Najnoviji Član: i love gd

Svibanj 21, 2012, 08:25:17
studenti.sfzg.hrMeđunarodna suradnjaMeđunarodna suradnjastrani student :r
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: strani student :r  (Posjeta: 3145 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ivanaaa_
Početnik

« na: Oujak 09, 2009, 03:53:04 »

Dragi moji forumasi  Smajlic
Maturant sam i u planu mi je upisat stomatologiju u ZG
ehh sad
da li je mozda neko upoznat kako ide procedura pri upisu za stranog drzavljanina  ....
da li postoji kakva bitna razlika ak se upisem kao stranaC ili drzavljanin HR  zubi 

Evidentirano
tornado
Demonstrator

Spol: Muški

« Odgovor #1 na: Oujak 09, 2009, 08:56:06 »

uff placas onda puno.probaj kao dijaspora neznam napisi odkud se mislis upisat.
Evidentirano

Black magic!
ivanaaa_
Početnik

« Odgovor #2 na: Oujak 09, 2009, 10:18:42 »

uff placas onda puno.probaj kao dijaspora neznam napisi odkud se mislis upisat.
iz tuzle sam,ak na to mislis Smajlic
Evidentirano
gemini
Punopravni Član

Spol: Muški

« Odgovor #3 na: Oujak 09, 2009, 10:49:52 »

Ovako, prvo moraš nostrificirat diplomu, što se radi u ministarstvu. Nostrifikacija počinje mjesec dana prije prijamnog. Pošto za nostrifikaciju treba mjesec ili dva, na prijamni ćeš ići sa potvrdom da si predala diplomu na nostrifikaciju. Ako imaš hrvatsko državljanstvo (pretpostavljam da imaš) onda prilažeš domovnicu. I poslije toga ideš na prijamni sa svima ostalima (ne kao strani državljanin) i bit ćeš na listi sa svima ostalima.
Evidentirano

"I'm Dr. Nick Riviera, and I will perform any major operation for just 129.95!"
ivanaaa_
Početnik

« Odgovor #4 na: Oujak 10, 2009, 11:46:23 »

Ovako, prvo moraš nostrificirat diplomu, što se radi u ministarstvu. Nostrifikacija počinje mjesec dana prije prijamnog. Pošto za nostrifikaciju treba mjesec ili dva, na prijamni ćeš ići sa potvrdom da si predala diplomu na nostrifikaciju. Ako imaš hrvatsko državljanstvo (pretpostavljam da imaš) onda prilažeš domovnicu. I poslije toga ideš na prijamni sa svima ostalima (ne kao strani državljanin) i bit ćeš na listi sa svima ostalima.
eee bas ti hvala Smajlic
Evidentirano
fiu fic
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #5 na: Lipanj 24, 2009, 02:47:00 »

eee bas ti hvala Smajlic

[/quote

I ja sam se mislila prijaviti kao strani drzavljnin,al' sam izgubila bih osobnu  Krvavameri
I koliko sam cula lakse je tako upasti.. zubi
Evidentirano
litle N
Početnik

Email
« Odgovor #6 na: Travanj 11, 2011, 08:36:02 »

Bok!
Evo još jedno pitanje!  Smajlic
Završio sam zubotehničku školu u LJ! Imam i SLO i HR državljenstvo! Zanima me kako je "lakše" upast na fax. Kao stranac ili državljanin HR?
Ubiti mene zanima sam početak........kako uopće i šta napravit da se upišem na fax. Kad su ti prijamni ispiti......itd?
Tnx!
Evidentirano
matija mmmm
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #7 na: Travanj 12, 2011, 12:38:25 »

Bok!
Evo još jedno pitanje!  Smajlic
Završio sam zubotehničku školu u LJ! Imam i SLO i HR državljenstvo! Zanima me kako je "lakše" upast na fax. Kao stranac ili državljanin HR?
Ubiti mene zanima sam početak........kako uopće i šta napravit da se upišem na fax. Kad su ti prijamni ispiti......itd?
Tnx!

mislim da je jalše kao strani student....al moraš polagat državnu i test psiho motorike
Evidentirano
bager
Početnik

« Odgovor #8 na: Svibanj 04, 2011, 10:59:07 »

čuj, raspitaj se  u referadi da provjeriš još točno, ali znam da kolegica iz Slovenije nije morala platit školarinu zbog prijateljskog ugovora između ljubljanskog i zagrebačkog sveučilišta, a na prijemni je išla kao strani državljanin. stvari se mijenjaju iz godine u godinu, a to je bilo prije 2 godine (kada nije bilo državne mature)... Perem zube
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic