matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #30 na: Listopad 03, 2010, 03:13:58 » |
|
koliko je ove godine zadnji upisani imao bodova?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #31 na: Listopad 09, 2010, 12:19:54 » |
|
To i mene zanima. Može li se gdje vidjeti lista upisanih ove godine i njihovi bodovi?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #32 na: Listopad 26, 2010, 08:49:12 » |
|
To i mene zanima. Može li se gdje vidjeti lista upisanih ove godine i njihovi bodovi?
meni je jedna cura rekla kao ništa ispod 780
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petramiskovic
Početnik
|
 |
« Odgovor #33 na: Listopad 29, 2010, 05:46:10 » |
|
Zanima me upis na studij stomatologije. Moja pitanja su sljedeca: Kolika ce biti upisna kvota studenata nadolazece godine? Je li istina da je potrebno pisati hrvatski, matematiku i engleski nizu razinu? I hoce li mi se, ako izaberem vise razinu, rezultati mnoziti s 1,6 kao sto nam je rečeno? Koji je vas savjet sto se tice izbornih predmeta kemije, fizike i biologije? Trebam li, po vašem mišljenju, pisati sva 3 predme ili je dovoljno i manje od toga? pomoziteee 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #34 na: Listopad 29, 2010, 06:07:07 » |
|
Zanima me upis na studij stomatologije. Moja pitanja su sljedeca: Kolika ce biti upisna kvota studenata nadolazece godine? Je li istina da je potrebno pisati hrvatski, matematiku i engleski nizu razinu? I hoce li mi se, ako izaberem vise razinu, rezultati mnoziti s 1,6 kao sto nam je rečeno? Koji je vas savjet sto se tice izbornih predmeta kemije, fizike i biologije? Trebam li, po vašem mišljenju, pisati sva 3 predme ili je dovoljno i manje od toga? pomoziteee  Pa meni se čini da se upisna kvota ne mijenja - 40 učenika + 45 koji plaćaju, ako se ne varam. Sve možeš pisat na B razini, a mislim da se na A množi s 1.6... Pročitala sam tu da su neki pisali smo biologiju i upali, tako da, ako hoćeš bit sigurnija, piši sva 3 izborna pa koji bolje napišeš.  S koliko prolaziš u školi?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petramiskovic
Početnik
|
 |
« Odgovor #35 na: Listopad 29, 2010, 08:26:50 » |
|
Pa meni se čini da se upisna kvota ne mijenja - 40 učenika + 45 koji plaćaju, ako se ne varam. Sve možeš pisat na B razini, a mislim da se na A množi s 1.6... Pročitala sam tu da su neki pisali smo biologiju i upali, tako da, ako hoćeš bit sigurnija, piši sva 3 izborna pa koji bolje napišeš.  S koliko prolaziš u školi? aha ok. prolazim sa 4, a iz ova 3 kem bio i fiz imam 3 ili 4 u prosjeku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #36 na: Listopad 29, 2010, 09:56:44 » |
|
aha ok. prolazim sa 4, a iz ova 3 kem bio i fiz imam 3 ili 4 u prosjeku.
Hehe, ja isto, i zanima me upis na stom.  Šta planiraš pisati na maturi, višu/nižu čega, koji od ova 3 predmeta?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petramiskovic
Početnik
|
 |
« Odgovor #37 na: Listopad 30, 2010, 12:06:07 » |
|
Hehe, ja isto, i zanima me upis na stom.  Šta planiraš pisati na maturi, višu/nižu čega, koji od ova 3 predmeta? E pa sada se dvoumim i neznam dal se isplati uzeti uopce nesto visu razinu jer nije sigrno da se mnozi s 1,6. Sada se premisljam da uzmem sve nizu, dobijem bolje ocjene sigurno i potrudim se za izborne. A uzet cu biologiju + kem ili fiz jos neznam. Ti?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #38 na: Listopad 30, 2010, 12:09:34 » |
|
Ma mislim da ću hrvatski i engleski višu,a matku nižu, neću riskirati s tim. A od izbornih samo biologiju, ne znam, za kemiju sam čula da je jako teška na maturi, a fizika... Ne znam kako bih to prošla.  Nadam se da konkurencija neće biti prejaka. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivančica
Početnik
|
 |
« Odgovor #39 na: Listopad 31, 2010, 08:15:18 » |
|
meni su preporučili npr.matematiku nižu razinu...60% više razine ti je 100% niže. A za nižu razinu se ne trebaš spremat tak dugo...barem se meni učinila lagano na probnoj maturi;ne znam kak vama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #40 na: Studeni 02, 2010, 12:36:27 » |
|
Ja sam na probnoj baš uzela mat višu i uvjerila sam se da nemam dovoljno živaca da bih se mučila s tim. Niža je lakša i bezbolnija. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 na: Studeni 03, 2010, 05:01:35 » |
|
E pa sada se dvoumim i neznam dal se isplati uzeti uopce nesto visu razinu jer nije sigrno da se mnozi s 1,6. Sada se premisljam da uzmem sve nizu, dobijem bolje ocjene sigurno i potrudim se za izborne. A uzet cu biologiju + kem ili fiz jos neznam. Ti?
odakle ti to da nije sigurno?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
toothworm
Heroj Foruma
Spol: 
Svi me vole, svima sam duhovit....
|
 |
« Odgovor #42 na: Studeni 03, 2010, 05:49:28 » |
|
konkurencija je oko 500 ljudi...(odgovor na drugu temu)...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Javor smrad
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #43 na: Studeni 06, 2010, 12:05:33 » |
|
uvjeti za upis na stomatologiju? bodovanbje? zna netko za upis 2011.?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #44 na: Studeni 07, 2010, 04:14:30 » |
|
uvjeti za upis na stomatologiju? bodovanbje? zna netko za upis 2011.?
Jučer sam bila na smotri, pa sve je kao i prošle godine. Sve B razina + kemija/fizika/biologija. Ocjene iz srednje škole nose do 400 bodova, hrv. do 100 bodova, matematika do 50, strani jezik do 50 i izborni predmet do 300 bodova. + Test psihomotorike koji nosi do 100 bodova...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|