Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.268 Postova u 466 Tema- od 1.009 Članova - Najnoviji Član: people

Veljaa 09, 2012, 01:59:15
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisiupisati/ne upisati?
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: upisati/ne upisati?  (Posjeta: 4831 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
čika zubo
Heroj Foruma

Spol: Muški

http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature

WWW Email
« Odgovor #15 na: Prosinac 08, 2009, 10:03:54 »

ah svatko misli da je njemu najtezhe... uvijek su se oluke o uvjetima donosile zadnji tren, uvijek su postojale katedre koje su bili "filteri" koji su odlucivali tko ce ili nece upisati slijedecu godinu i uvijek se na faksu boravilo jako puno sati dnevno, uvijek su postojali zajebani kolokviji... TO JE LOSHE! i svi koji su ukljucheni u razvoj programa trude se da se negativne stvari svedu na minimum... ali budimo realni drage kolegice i kolege, nije sve savrsheno i ne mozhemo donjeti toliko detaljne pravilnike koji bi sve katedre strpali u red... problem je o opchem shvachanju funkcije fakulteta i pojedinih predmeta... jer neki ispitivachi su izgubljeni u svom svijetu i ne gledaju cijelu sliku nego neke svoje kriterije koji su davno izasli iz granica potrebnog... ali nemojte se zivcirati, svako zlo za neko dobro, ta losa iskustva che vam uvelike pomochi u buduchem zhivotu kad che vas neko htjet zajebat... ako vam se dogadja nesto nepravilno i nepravedno ili imate prijedloge za unaprijedjenje javite to svojim predstavnicima  i polako chemo pokushavati rijeshiti tu vjechnu problematiku...
Evidentirano

D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y,
*vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj* zubi

Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic