Fallen Angel
Početnik
|
 |
« na: Lipanj 12, 2008, 01:47:44 » |
|
Ovako, zanima me da li je moguće dobiti potvrdu okulista i ortopeda ako imam dioptriju (-0,75), spuštena stopala i skoliozu (10°)? I što uključuje provjera psihomotoričkih sposobnosti pri razredbenom ispitu? Da li je to nešto slično testovima koje rješavaš na profesionalnoj orijentaciji, dakle tipa IQ test i njemu slični pa zatim dobiješ komad žice i u što kraćem vremenu moraš izraditi zadani predmet? Unaprijed hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 12, 2008, 01:52:48 » |
|
ja imam dioptriju -2,00 pa sam dobila potvrdu okuliste,a mislim da ces dobiti i potvrdu ortopeda ,jedna cura ima skoliozu pa ju je dobila. psihomotoričke sposobnosti su izrada kljuca od žice prema predlošku, cavlici i test s kockicama. sve je bolje objasnjeno na ostalim temama vezanim uz prijemni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
Fallen Angel
Početnik
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 12, 2008, 02:34:36 » |
|
Hvala ti puno, naty! Nisam imala vremena prošvrljati po forumu baš pa sam automatski novi topic, iako ono što sam vidjela of foruma je odlično, kao i web stranica, za razliku od stranice mef-a i za to svake pohvale! Dakle, to je ono sto sam mislila, bar dio toga. Hvala ti stvarno još jednom! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 12, 2008, 02:47:11 » |
|
ma nema na cemu,rado cu pomoc,a i svi ostali kolege  ako imas jos kakvih nejasnoca slobodno pitaj,mozes i preko pp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
|
sheep
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 20, 2008, 01:21:54 » |
|
zivcira me prikupljanje ove silne papirologije...imam problema s okulistom, danas sam pola sata provela na telefonu nazivajuci sve moguce ambulante. jedan okulist mi je reko da bi me to kostalo 100kn, da je barem privat, pljacka. I zanima me da li su vas vasi okulisti trazili uputnice, ili se moze bez, meni je doktorica opce prakse rekla da se uputnice izdaju samo u slucaju bolesti, a jedan drugi gospon doktor mi je rekao da mi treba 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
proud_mary
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 20, 2008, 02:01:25 » |
|
zivcira me prikupljanje ove silne papirologije...imam problema s okulistom, danas sam pola sata provela na telefonu nazivajuci sve moguce ambulante. jedan okulist mi je reko da bi me to kostalo 100kn, da je barem privat, pljacka. I zanima me da li su vas vasi okulisti trazili uputnice, ili se moze bez, meni je doktorica opce prakse rekla da se uputnice izdaju samo u slucaju bolesti, a jedan drugi gospon doktor mi je rekao da mi treba  Ja sam išla po potvrdu kod doktorice opće prakse i ona mi je dala i uputnice za ostale.. Mislim da ti trebaju uputnice jer sam išla kod ortopeda i tražio je..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 20, 2008, 05:19:38 » |
|
ja sam isto morala nositi uputnice,a potvrdu sam placala samo kod dr.opce prakse 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 20, 2008, 07:52:35 » |
|
ja sam isto morala nositi uputnice,a potvrdu sam placala samo kod dr.opce prakse  ja sam ishla kod doktrice opche prakse po uputnice,i ona mi je napisala sve potvrde tako da nisam nishta platila..... a sheep, ja nisam nikad od nikog chula da ti 'drĹžavnom' specijalistu moĹžesh doch bez uputnice... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
ELEVATOR
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 22, 2008, 08:06:33 » |
|
kad mi je zagustilo, otisao sam u merkur i za pet minuta sam dobio potvrdu ortopeda, a to sam plato 400kn... zato ljudi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 22, 2008, 09:48:23 » |
|
ljudi moji,sada stvarno...imali ste dosta vremena poch specijalistu u bolnicu po potvrde,a ako chete sve u zadnji tren,postoji Sunce-platite i dobit chete 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
zeta
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 23, 2008, 03:59:50 » |
|
Idite kod svoje doktorice opce prakse i trazite dvije uputnice (jednu za okulista i jednu za ortopeda ) . Odes u bolnicu i tamo ti sve besplatno naprave,jer je preko uputnice i onda nakon toga svega opet kod svoje doktorice i ona ce ti dat nalaze i neku potvrdu o tvojim psihofizickim sposobnostima i TO JE TO !! bar sam ja tako prosli tjedan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 23, 2008, 08:10:48 » |
|
Idite kod svoje doktorice opce prakse i trazite dvije uputnice (jednu za okulista i jednu za ortopeda ) . Odes u bolnicu i tamo ti sve besplatno naprave,jer je preko uputnice i onda nakon toga svega opet kod svoje doktorice i ona ce ti dat nalaze i neku potvrdu o tvojim psihofizickim sposobnostima i TO JE TO !! bar sam ja tako prosli tjedan  doktorica opche prakse ti moĹže dat potvrdu o psihofizichkim sposobnostima i prije spec.pregleda,pa kad idete po uputnice traĹžite i to da se ne vrachate 5 puta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ana-ne-marija
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 28, 2009, 08:08:24 » |
|
bok, imam pitanje uvezi provjere psihomotiričkih sposobnosti...? ugl- zanima me da li se za izradu ključa uvijek da ista shema ključ :perem zube:a???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ana-ne-marija
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 28, 2009, 08:10:44 » |
|
e da i jos jedna stvar...ugl isla sam kod okulista po onu potvrdu i uspostavilo se da trebam cvike...  oce mi to sta smetati pri upisu??? hvala unaprijed
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 30, 2009, 04:31:44 » |
|
svake godine bude isti kljuch a naoÄale ne bi trebale bit problem..puno ljudi se upiĹĄe a da nosi naochale/leche...ako vech nemash dioptriju dobit chesh je na faksu sigurno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|