polity
Početnik
Spol: 
imperare sibi maximum imperium est
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 16, 2008, 02:00:57 » |
|
namjeravam upisati stomatologiju sljedeće godine, sad sam 1. godina jednog faksa koji me ne zanima.. i sad kad razmišljam o prijemnom i svemu tome najviše me brine sam test znanja.. a taj predtest.. ma dajte.. to sigurno nije problem, to svi prođu, samo je netko malo više brži, bolji u trenutku i to je to.. nemojte se brinuti oko tih kockica, ključeva jer to će ti svi proći! eto.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 16, 2008, 10:39:42 » |
|
stvarno je psihomotorika najmanji problem...za to se ne trebate brinut! Bitnije vam je da sad uchite i prolazite plavu zbirku....sretno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
zeta
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 16, 2008, 06:43:16 » |
|
molim vas ,jel mi netko moze reci koliko se treba uplatit za pristup prijemnom ispitu na onaj ziroracun ? nisam to nigdi nasla da pise  Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tihic
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 16, 2008, 07:11:50 » |
|
hm... sam da pitam jesu svi odgovori iz ove plave zbirke točni... našla sam par sumnjivih pa zato pitam.... ne znam dal da vjerujem sebi ( ne bi se baš u to pouzdala  ) ili je kod njih sto posto točno....? pusssaaa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 16, 2008, 07:27:13 » |
|
hm... sam da pitam jesu svi odgovori iz ove plave zbirke to莊... na?la sam par sumnjivih pa zato pitam.... ne znam dal da vjerujem sebi ( ne bi se ba? u to pouzdala  ) ili je kod njih sto posto to莯....? pusssaaa i ja sam bila nashla par krivih dok sam uchila to...ali 2-3 pitanja od njih 2-3000 ti nishta neche znachit,bar ja mislim...rekla bi ti koja sam ja pitanja nashla,ali sam plavu zbirku dala tako da...uglavnom znam da ih je bilo samo par
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 16, 2008, 07:30:17 » |
|
molim vas ,jel mi netko moze reci koliko se treba uplatit za pristup prijemnom ispitu na onaj ziroracun ? nisam to nigdi nasla da pise  Hvala stvarno neznam,jer mislim da se to mijenja svake godine...savjetujem ti da zoveĹĄ referadu,oni Äe najbolje znat to rech br.tel: 01/4807355-rade do 13h
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lyrra
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 28, 2008, 01:31:50 » |
|
ja sam isla na te pripreme i iz iskustva ti govorim da je bolje da ostanes doma i ucis....pogotovo jer si vec isla na pripreme  u svakom slucaju sretno  onda se vjerovatno znamo sa priprema iz st 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeta
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 04, 2008, 10:50:04 » |
|
MOže li mi netko reć dobijamo li mi koji smo poslali prijavnicu za prijemni putem pošte sa povratnicom identifikacijski broj na dan ispita ili moramo zvat pa da nam oni sad pošalju to ?? hvala puno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ares
paparazzo
Heroj Foruma
Spol: 
THIS IS SPARTA!!
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 08, 2008, 10:25:15 » |
|
namjeravam upisati stomatologiju sljedeće godine, sad sam 1. godina jednog faksa koji me ne zanima.. i sad kad razmišljam o prijemnom i svemu tome najviše me brine sam test znanja.. a taj predtest.. ma dajte.. to sigurno nije problem, to svi prođu, samo je netko malo više brži, bolji u trenutku i to je to.. nemojte se brinuti oko tih kockica, ključeva jer to će ti svi proći! eto..  Ti nećeš upisati stomatologiju! jer kad ti ja budem vadio osmice zaobilazit ćeš gundulićevu 5 u krugu od 10km ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
This is PATOFIZA!!!!
|
|
|
|