Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.287 Postova u 473 Tema- od 1.025 Članova - Najnoviji Član: i love gd

Svibanj 21, 2012, 08:07:29
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisitakođer big problems
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: također big problems  (Posjeta: 7082 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
polity
Početnik

Spol: Ženski

imperare sibi maximum imperium est

« Odgovor #15 na: Lipanj 16, 2008, 02:00:57 »

namjeravam upisati stomatologiju sljedeće godine, sad sam 1. godina jednog faksa koji me ne zanima.. i sad kad razmišljam o prijemnom i svemu tome najviše me brine sam test znanja.. a taj predtest.. ma dajte.. to sigurno nije problem, to svi prođu, samo je netko malo više brži, bolji u trenutku i to je to.. nemojte se brinuti oko tih kockica, ključeva jer to će ti svi proći! eto..  Svaka cast
Evidentirano
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #16 na: Lipanj 16, 2008, 10:39:42 »

stvarno je psihomotorika najmanji problem...za to se ne trebate brinut! Bitnije vam je da sad uchite i prolazite plavu zbirku....sretno! Svaka cast
Evidentirano

Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
zeta
Demonstrator

Email
« Odgovor #17 na: Lipanj 16, 2008, 06:43:16 »

molim vas ,jel mi netko moze reci koliko se treba uplatit za pristup prijemnom ispitu na onaj ziroracun ? nisam to nigdi nasla da pise  Oups
 Hvala
Evidentirano
tihic
Demonstrator

« Odgovor #18 na: Lipanj 16, 2008, 07:11:50 »

hm... sam da pitam jesu svi odgovori iz ove plave zbirke točni... našla sam par sumnjivih pa zato pitam.... ne znam dal da vjerujem sebi ( ne bi se baš u to pouzdala  Glazbenik) ili je kod njih sto posto točno....? pusssaaa
Evidentirano
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #19 na: Lipanj 16, 2008, 07:27:13 »

hm... sam da pitam jesu svi odgovori iz ove plave zbirke to莊... na?la sam par sumnjivih pa zato pitam.... ne znam dal da vjerujem sebi ( ne bi se ba? u to pouzdala  Glazbenik) ili je kod njih sto posto to莯....? pusssaaa
i ja sam bila nashla par krivih dok sam uchila to...ali 2-3 pitanja od njih 2-3000 ti nishta neche znachit,bar ja mislim...rekla bi ti koja sam ja pitanja nashla,ali sam plavu zbirku dala tako da...uglavnom znam da ih je bilo samo par
Evidentirano

Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #20 na: Lipanj 16, 2008, 07:30:17 »

molim vas ,jel mi netko moze reci koliko se treba uplatit za pristup prijemnom ispitu na onaj ziroracun ? nisam to nigdi nasla da pise  Oups
 Hvala
stvarno neznam,jer mislim da se to mijenja svake godine...savjetujem ti da zoveš referadu,oni će najbolje znat to rech
br.tel: 01/4807355-rade do 13h
Evidentirano

lyrra
Gost
« Odgovor #21 na: Lipanj 28, 2008, 01:31:50 »

ja sam isla na te pripreme i iz iskustva ti govorim da je bolje da ostanes doma i ucis....pogotovo jer si vec isla na pripreme Smajlic u svakom slucaju sretno  Svaka cast

onda se vjerovatno znamo sa priprema iz st Smajlic
Evidentirano
zeta
Demonstrator

Email
« Odgovor #22 na: Srpanj 04, 2008, 10:50:04 »

MOže li mi netko reć dobijamo li mi koji smo poslali prijavnicu za prijemni putem pošte sa povratnicom  identifikacijski broj na dan ispita ili moramo zvat pa da nam oni sad pošalju to ??
 hvala puno Upucavanje
Evidentirano
Ares
paparazzo
Heroj Foruma

Spol: Muški

THIS IS SPARTA!!

« Odgovor #23 na: Srpanj 08, 2008, 10:25:15 »

namjeravam upisati stomatologiju sljedeće godine, sad sam 1. godina jednog faksa koji me ne zanima.. i sad kad razmišljam o prijemnom i svemu tome najviše me brine sam test znanja.. a taj predtest.. ma dajte.. to sigurno nije problem, to svi prođu, samo je netko malo više brži, bolji u trenutku i to je to.. nemojte se brinuti oko tih kockica, ključeva jer to će ti svi proći! eto..  Svaka cast

Ti nećeš upisati stomatologiju! jer kad ti ja budem vadio osmice zaobilazit ćeš gundulićevu 5 u krugu od 10km ;)
Evidentirano

This is PATOFIZA!!!!
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic