Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.268 Postova u 466 Tema- od 1.009 Članova - Najnoviji Član: people

Veljaa 09, 2012, 01:54:42
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisipripreme?!?
 Str: 1 2 [3]   Dolje
Ispis
Autor Tema: pripreme?!?  (Posjeta: 11088 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ana-ne-marija
Demonstrator

Email
« Odgovor #30 na: Lipanj 01, 2009, 04:21:50 »

ja sam se prijavila u zcp :)i ugl imat cu svakim danom popodne, osim nedjeljom i blagdanom Upucavanje
Evidentirano
zeko
Početnik

« Odgovor #31 na: Sijeanj 07, 2010, 12:54:48 »

molim vas pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   moj san je upisati stomatologiju... Ljuba ali sam zeznula jer sam upisala zdravstveno uciliste smjer dentalni tehnicar,da bi imala kako moji kazu, kruh u rukama pa dalje mogu sta ocu... sad sam treci razred i nemam kemiju,fiziku,matematiku ni biologiju nego samo osnovne predmete i stuku...e sad...uz drzavnu maturu morat cu plagat ili kemiju ili biologiju ili fiziku...ili svo troje?? gdje mogu ic da se najbolje pripremim za prijamni??? jel stvarno tako tesko upast?? gdje mogu nabavit neke skripte ili testove s prijamnog od prijasnjih generacija?HuhHuh?? tako me frka....imam jos godinu i pol al brijem da se necu uspjet dovoljno dobro pripremiti....  tuzan  ajme help!!! ako netko odgovori puno mu hvala!!!
Evidentirano
čika zubo
Heroj Foruma

Spol: Muški

http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature

WWW Email
« Odgovor #32 na: Sijeanj 11, 2010, 03:40:43 »

molim vas pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   moj san je upisati stomatologiju... Ljuba ali sam zeznula jer sam upisala zdravstveno uciliste smjer dentalni tehnicar,da bi imala kako moji kazu, kruh u rukama pa dalje mogu sta ocu... sad sam treci razred i nemam kemiju,fiziku,matematiku ni biologiju nego samo osnovne predmete i stuku...e sad...uz drzavnu maturu morat cu plagat ili kemiju ili biologiju ili fiziku...ili svo troje?? gdje mogu ic da se najbolje pripremim za prijamni??? jel stvarno tako tesko upast?? gdje mogu nabavit neke skripte ili testove s prijamnog od prijasnjih generacija?HuhHuh?? tako me frka....imam jos godinu i pol al brijem da se necu uspjet dovoljno dobro pripremiti....  tuzan  ajme help!!! ako netko odgovori puno mu hvala!!!

ne brini, ne znam kak ti je to sa drzavnom maturom... ali i ja sam zavrsil zdravstveno uciliste kao i mnogi kolege, znaci moze se, nije takav problem... mnogi su isli na grupne pripreme dosta rano, ja sam se odlucio da bi isao studirati 6 mj prije prijemnog ali sam onda isel individualno na instrukcije za svaki predmet i bio sam na sredini liste, falilo mi par bodova da upadnem na teret mzoš... dakle bez panike... primjere pitanja za prijamni mozes kupiti u referadi i tamo postaviti sva pitanja... makar ne znam kak ce to funkcionirati ubuduce... da li ima prijamnog??? prati forum, pa ce mozda biti kakvih novosti http://studenti.sfzg.hr/forum/index.php/topic,910.0.html
Evidentirano

D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y,
*vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj* zubi

Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
zeko
Početnik

« Odgovor #33 na: Sijeanj 12, 2010, 12:37:58 »

čika zubo...puno ti hvala...... i hvala onoj curi sto je odgovorila preko pm...   Respect 1  Smajlic
Evidentirano
fiu fic
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #34 na: Veljaa 11, 2010, 02:08:44 »

Ne bacajte lovu na pripreme..sjedite doma i štrebajte..  Smajlic
Da je bar meni netko rekao..
Ja sam išla na kraju 3. razreda na ljetne pripreme i skužila sam da nikom ne paše taj ritam.Imali smo predavanja od 14h do 19h..dok dođeš doma već je 20h i tek tad trebaš početi učiti(a crknut' si) zubi !Čitav dan ti propadne na predavanja( 'pokupiš' i tu nešto ,al' nedovoljno). Uglavnom više možeš sam doma proći Smajlic Zato sam i prošla..u 3 tjedna spremila prijamni ..al' je štrebanje bilo od 7h ujutro do 12h navečer !!! Najstresnije razdoblje u mom životu..ne ponovilo se i nek' vam je Bog na pomoći zubi hhehe.. (bit' će ok ako samo ranije malkice malkice krenete s učenjem ) SRETNOO SVIMAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Perem zube Perem zube Perem zube
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic