Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.268 Postova u 466 Tema- od 1.009 Članova - Najnoviji Član: people

Veljaa 09, 2012, 01:38:56
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisipripreme?!?
 Str: 1 [2] 3   Dolje
Ispis
Autor Tema: pripreme?!?  (Posjeta: 11086 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
čika zubo
Heroj Foruma

Spol: Muški

http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature

WWW Email
« Odgovor #15 na: Oujak 20, 2008, 12:23:06 »

da, postoji li prag za svaki predmet, a za datum pretpostavljam da se jos ne zna

prijemni  tj. pismeni dio prijemnog ispita je 07.07.2008. a da li che biti prag za svaki predmet se još ne zna...
Evidentirano

D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y,
*vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj* zubi

Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
matija mmmm
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #16 na: Listopad 01, 2008, 08:28:17 »

bok svima...mene zanima jel tko isao na brze pripreme "POMAK"...i dal se to ispati???ak iz srednje imam samo 240 bodova???
Evidentirano
ELEVATOR
Demonstrator

Email
« Odgovor #17 na: Listopad 01, 2008, 11:16:15 »

Sve pripreme se isplate,...
Evidentirano
Laetitia
Info Ovisnik

« Odgovor #18 na: Listopad 02, 2008, 05:32:43 »

Ja sam osobno isla na pripreme u Brucoš i bila sam veoma zadovoljna. Imaju kvalitetan kadar te mnogo materijala koji vam mogu pomoći.  Smajlic I, meni se isplatilo jer sve stvari koje su bile na prijemnom osobno nisam ucila u gimnaziji (neke stvari su se preskočile ili dosta površno radile) pa su mi pripreme dobro došle.
Evidentirano

"Once there was a child`s dream
One night the clock struck twelve
The window open wide
Once there was a child`s heart
The age I learned to fly
And took a step outside"
Elois
Početnik

« Odgovor #19 na: Listopad 02, 2008, 05:55:24 »

Ja, nisam isla na nikakve pripreme, a nisam ni bila odlicna u gimnaziji, ali sam ucila od 1.mjeseca. To sve ovisi o osobi i o tome zelis li bacati novac ili sjesti i nauciti  Glazbenik
P.S. Plava zbirka je zakon, samo ponavljajte po njoj jer se vecina zadataka ponavlja  Uzivancija
Evidentirano

B-)
blackduke
Ambassador
Heroj Foruma

« Odgovor #20 na: Listopad 03, 2008, 03:58:21 »

kolegice elois, ne mislim da je u pitanju "bacanje novca" ili "sjedenje i učenje". svatko ima svoj način i pristup i kao takvog ga treba poštovati. naravno ukoliko isti funkcionira.

što se tiče priprema, i ja sam išao u brucoš (brzi tečaj nakon završetka škole) i bilo mi je super.
Evidentirano
matija mmmm
Demonstrator

« Odgovor #21 na: Listopad 28, 2008, 10:43:35 »

ja sam isto bila na pripremama(Pomak) i nije da nisam zadovoljna samo mislim da sam puno više mogla napraviti doma. na pripreme sam išla najviše zbog fizike i moram reći da je profesor bio odličan, kemiju sam imala dosta dobru podlogu iz srednje(na svu sreću)jer mi profa i nije bila baš nešto,a biologija...profa je bila odlična,rekla nam je što se često daje na ispitima,ali biologija ko biologijaje čisto štrebanje.
nije da sam protiv priprema,ali se slažem sa MISS A., odi na njih ako nemaš dobru podlogu i ako možeš SVAKAKO nabavi plavu zbirku jer je nama ove god bilo dosta zadataka iz nje...ja sam poslije prijemnog lupala glavom u zid jer nisam nju naučila napamet Upucavanje Smajlic

e i još nešto što se meni nije svidjelo je to što su bile od 1-7.

a koja je to plava zbirka??? i kaka mogu doći do nje???unaprijed hvala...
evo i još nešto: velika večina kolega iz moje grupe s priprema(koliko sam čula i vidim po kolegama s faxa) je uspijela u svom naumu i upisala fakultete koje je htjela.neznam je li to zbog priprema ili su se ljudi jednostavno trudili zubi

malo sam se raspisala,ali ovo je moje mišljenje,a na tebi je da odlučiš što ćeš pa ti želim sve najbolje u novoj i da doneseš pravu odluku i naravno POLOŽIŠ PRIJEMNI. SRETNO Svaka cast
Evidentirano
atea-atea
Demonstrator

« Odgovor #22 na: Svibanj 26, 2009, 01:03:41 »

Smajlic jel ima tko kakvog iskustva s trinomom?  Upucavanje brzo, brzo da se ne prijavim bezveze  tuzan
Evidentirano
_lopovce_
Početnik

« Odgovor #23 na: Svibanj 26, 2009, 01:13:42 »

meni su rekli daje trinom vise za tehnicke fak. pa sam se prijavila u ZCP na brze..nadams e da ce korisiti,..Smajlic) ak ko ide bilo bi mi drago da se javi jer ne znam nikoga hehe:)) Upucavanje Krvavameri
Evidentirano
atea-atea
Demonstrator

« Odgovor #24 na: Svibanj 26, 2009, 09:49:14 »

zubi ja opet čula da je trinom za društvene fakultete bolji  Hiperaktivan e baš me briga, jedino me muči što imaju nastavu popodne, kak je kod tebe?
Evidentirano
fiu fic
Demonstrator

« Odgovor #25 na: Svibanj 26, 2009, 07:59:57 »

meni su rekli daje trinom vise za tehnicke fak. pa sam se prijavila u ZCP na brze..nadams e da ce korisiti,..Smajlic) ak ko ide bilo bi mi drago da se javi jer ne znam nikoga hehe:)) Upucavanje Krvavameri
Ja sam bila na FEB-u i na zismkim ZCP! ZCP je po meni bolji.. John Travolta Vidimo se na pripremama..
Evidentirano
_lopovce_
Početnik

« Odgovor #26 na: Svibanj 27, 2009, 12:33:04 »

ja kako sam shvatila meni je od 8 do 6 s pauzama nisam sigurna mama je zvalaa zubi
Evidentirano
atea-atea
Demonstrator

« Odgovor #27 na: Svibanj 27, 2009, 09:12:46 »

zubi sve bolje i bolje  Smijanje
Evidentirano
fiu fic
Demonstrator

« Odgovor #28 na: Svibanj 28, 2009, 01:19:14 »

ja kako sam shvatila meni je od 8 do 6 s pauzama nisam sigurna mama je zvalaa zubi
Od 8 ujutro do 18?? Ma nemoguce.. zubi
Evidentirano
atea-atea
Demonstrator

« Odgovor #29 na: Lipanj 01, 2009, 12:01:34 »

Smajlic da, nemoguće, ja sam na pučkom ipak Smajlic od 8 do 13, 30 Smajlic
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic