čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 20, 2008, 12:23:06 » |
|
da, postoji li prag za svaki predmet, a za datum pretpostavljam da se jos ne zna
prijemni tj. pismeni dio prijemnog ispita je 07.07.2008. a da li che biti prag za svaki predmet se još ne zna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 01, 2008, 08:28:17 » |
|
bok svima...mene zanima jel tko isao na brze pripreme "POMAK"...i dal se to ispati???ak iz srednje imam samo 240 bodova???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ELEVATOR
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 01, 2008, 11:16:15 » |
|
Sve pripreme se isplate,...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laetitia
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 02, 2008, 05:32:43 » |
|
Ja sam osobno isla na pripreme u Brucoš i bila sam veoma zadovoljna. Imaju kvalitetan kadar te mnogo materijala koji vam mogu pomoći.  I, meni se isplatilo jer sve stvari koje su bile na prijemnom osobno nisam ucila u gimnaziji (neke stvari su se preskočile ili dosta površno radile) pa su mi pripreme dobro došle.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Once there was a child`s dream One night the clock struck twelve The window open wide Once there was a child`s heart The age I learned to fly And took a step outside"
|
|
|
|
Elois
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 02, 2008, 05:55:24 » |
|
Ja, nisam isla na nikakve pripreme, a nisam ni bila odlicna u gimnaziji, ali sam ucila od 1.mjeseca. To sve ovisi o osobi i o tome zelis li bacati novac ili sjesti i nauciti  P.S. Plava zbirka je zakon, samo ponavljajte po njoj jer se vecina zadataka ponavlja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
B-)
|
|
|
blackduke
Ambassador
Heroj Foruma
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 03, 2008, 03:58:21 » |
|
kolegice elois, ne mislim da je u pitanju "bacanje novca" ili "sjedenje i učenje". svatko ima svoj način i pristup i kao takvog ga treba poštovati. naravno ukoliko isti funkcionira.
što se tiče priprema, i ja sam išao u brucoš (brzi tečaj nakon završetka škole) i bilo mi je super.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 28, 2008, 10:43:35 » |
|
ja sam isto bila na pripremama(Pomak) i nije da nisam zadovoljna samo mislim da sam puno više mogla napraviti doma. na pripreme sam išla najviše zbog fizike i moram reći da je profesor bio odličan, kemiju sam imala dosta dobru podlogu iz srednje(na svu sreću)jer mi profa i nije bila baš nešto,a biologija...profa je bila odlična,rekla nam je što se često daje na ispitima,ali biologija ko biologijaje čisto štrebanje. nije da sam protiv priprema,ali se slažem sa MISS A., odi na njih ako nemaš dobru podlogu i ako možeš SVAKAKO nabavi plavu zbirku jer je nama ove god bilo dosta zadataka iz nje...ja sam poslije prijemnog lupala glavom u zid jer nisam nju naučila napamet  e i još nešto što se meni nije svidjelo je to što su bile od 1-7. a koja je to plava zbirka??? i kaka mogu doći do nje???unaprijed hvala... evo i još nešto: velika večina kolega iz moje grupe s priprema(koliko sam čula i vidim po kolegama s faxa) je uspijela u svom naumu i upisala fakultete koje je htjela.neznam je li to zbog priprema ili su se ljudi jednostavno trudili  malo sam se raspisala,ali ovo je moje mišljenje,a na tebi je da odlučiš što ćeš pa ti želim sve najbolje u novoj i da doneseš pravu odluku i naravno POLOŽIŠ PRIJEMNI. SRETNO 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atea-atea
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 26, 2009, 01:03:41 » |
|
 jel ima tko kakvog iskustva s trinomom?  brzo, brzo da se ne prijavim bezveze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_lopovce_
Početnik
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 26, 2009, 01:13:42 » |
|
meni su rekli daje trinom vise za tehnicke fak. pa sam se prijavila u ZCP na brze..nadams e da ce korisiti,..  ) ak ko ide bilo bi mi drago da se javi jer ne znam nikoga hehe:)) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atea-atea
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 26, 2009, 09:49:14 » |
|
 ja opet čula da je trinom za društvene fakultete bolji  e baš me briga, jedino me muči što imaju nastavu popodne, kak je kod tebe?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fiu fic
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 26, 2009, 07:59:57 » |
|
meni su rekli daje trinom vise za tehnicke fak. pa sam se prijavila u ZCP na brze..nadams e da ce korisiti,..  ) ak ko ide bilo bi mi drago da se javi jer ne znam nikoga hehe:))  Ja sam bila na FEB-u i na zismkim ZCP! ZCP je po meni bolji..  Vidimo se na pripremama..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_lopovce_
Početnik
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 27, 2009, 12:33:04 » |
|
ja kako sam shvatila meni je od 8 do 6 s pauzama nisam sigurna mama je zvalaa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atea-atea
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 27, 2009, 09:12:46 » |
|
 sve bolje i bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fiu fic
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 28, 2009, 01:19:14 » |
|
ja kako sam shvatila meni je od 8 do 6 s pauzama nisam sigurna mama je zvalaa Od 8 ujutro do 18?? Ma nemoguce.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atea-atea