veronique
Početnik
|
 |
« na: Prosinac 26, 2007, 09:54:29 » |
|
bok ljudi zanima me jeste li isli na pripreme, i kakvo vam je bilo iskustvo. koliko se isplate?? unaprid fala, i sretan božić i nova 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
meri
Administrator
Heroj Foruma
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 26, 2007, 10:12:19 » |
|
bila, i to one subotama od 2. mjeseca kaj pocnu... u 1. i 4. gimnaziji neke, ne sjecam se vise.... pomogle u smislu da ti kazu tocno kaj je korisno za uciti i da kontinuirano radis... ;) eto, sretan bozic i nova i tebi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nudim ti šokove, imbecilne tulume... Karma is a bitch.
|
|
|
MISS A.
Punopravni Član
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 26, 2007, 11:23:11 » |
|
pripreme su ti super u slucaju ako stvarno imas dobru podlogu iz srednje, pa odes tamo dva tjedna ponoviti i usput vidis na sto se tocno fokusiraju  a ako nemas dobru podlogu preporucam da si uzmes privatne instrukcije  ,naravno ako je moguce, jer ce ti to puno vise koristiti  sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 27, 2007, 10:46:01 » |
|
ja sam isto bila na pripremama(Pomak) i nije da nisam zadovoljna samo mislim da sam puno više mogla napraviti doma. na pripreme sam išla najviše zbog fizike i moram reći da je profesor bio odličan, kemiju sam imala dosta dobru podlogu iz srednje(na svu sreću)jer mi profa i nije bila baš nešto,a biologija...profa je bila odlična,rekla nam je što se često daje na ispitima,ali biologija ko biologijaje čisto štrebanje. nije da sam protiv priprema,ali se slažem sa MISS A., odi na njih ako nemaš dobru podlogu i ako možeš SVAKAKO nabavi plavu zbirku jer je nama ove god bilo dosta zadataka iz nje...ja sam poslije prijemnog lupala glavom u zid jer nisam nju naučila napamet  e i još nešto što se meni nije svidjelo je to što su bile od 1-7. evo i još nešto: velika večina kolega iz moje grupe s priprema(koliko sam čula i vidim po kolegama s faxa) je uspijela u svom naumu i upisala fakultete koje je htjela.neznam je li to zbog priprema ili su se ljudi jednostavno trudili  malo sam se raspisala,ali ovo je moje mišljenje,a na tebi je da odlučiš što ćeš pa ti želim sve najbolje u novoj i da doneseš pravu odluku i naravno POLOŽIŠ PRIJEMNI. SRETNO 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
malavg
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 28, 2007, 04:54:09 » |
|
Ja sam isla na pripreme u brucos (1.i 4. gim) i to na proljetne( pocnu cim zavrsi skola, to je dobro za one koji nemaju maturu, prva 2tjedna imas predvecer po par sati, a kad prodju mature se malo povecava satnica). Jako sam bila zadovoljna jer mislim da je to bolje nego one svaku subotu jer se ufuras u to i redovito ucis... a prema onome sto sam cula od prijatelja koji su isli subotama, oni su samo tamo spavali, nisu, naravno, ucili (jer nikom se neda uciti vec u 2.,3.mjesecu za prijemni...) Ali to sve vjerojatno ovisi od osobe do osobe, kako kome pase...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 31, 2007, 01:33:48 » |
|
Ja nisam isla na nikakave pripreme (: Ali, jako dobro dodju (iskustva ljudi koji su ih pohodili). U zadnje vrijeme vlada trend da nepohađanje priprema automatski znači pad na prijemnom, a takvo se razmišljanje naravno treba izbjegavati. Kao da je lakše baciti pare, nego se sam natjerati učiti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
veronique
Početnik
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 09, 2008, 07:47:32 » |
|
pa hvala na savjetima otisla sam na pripreme, i bilo je ok, ali ih nikome ne preporucujem ponovo imam pitanje, znate li ima li na stomatologiji za svaki predmet posebnan prag( na prijemno) pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 09, 2008, 09:40:20 » |
|
ponovo imam pitanje, znate li ima li na stomatologiji za svaki predmet posebnan prag( na prijemno)
o tome se trenutno raspravlja... kad znanstveno-nastavno vijeće donese odluku to isto treba potvrditi fakultetsko vijeće... za sada ne, ali moglo bi se dogoditi da slijedimo primjer medicinskog fakulteta od prošle godine...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
veronique
Početnik
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 10, 2008, 07:53:58 » |
|
a na koji se onda nacin prenose bodovi u rijeku, ako tamo postoji prag za svaki predmet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 13, 2008, 05:19:00 » |
|
ove godine se nisu mogli prenosit bodovi u rijeku 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 13, 2008, 05:20:28 od naty »
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
veronique
Početnik
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 13, 2008, 06:38:00 » |
|
pa nadam se da ce tako i ostat pa kad bi oni trebali donit odluku o tome?? za miesc, dva, tri..?? jel se zna koliko je ljudi prosle godine izaslo na prijemni??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 13, 2008, 08:18:10 » |
|
mislim da nas je bilo oko 370,nisam vise sigurna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
veronique
Početnik
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 18, 2008, 07:52:16 » |
|
znam da sam vec to pitala, ali ponovit cu pitanje, zna li neko kad da li je znanstveno-nastavno vijeće donilo odluku po pitanju prijemnih ispita
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Felix
Administrator
Heroj Foruma
Spol: 
Divan decko iako pomalo teskog karaktera
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 19, 2008, 02:46:12 » |
|
Ajde mi molim te reci sto te tocno zanima? kada je prijemni ispit? I dali postoji prijemni prag za svaki predmet?
To te zanima?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
veronique
Početnik
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 19, 2008, 11:54:17 » |
|
da, postoji li prag za svaki predmet, a za datum pretpostavljam da se jos ne zna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|