Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.268 Postova u 466 Tema- od 1.009 Članova - Najnoviji Član: people

Veljaa 09, 2012, 01:30:02
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisiStomatologija Split
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Dolje
Ispis
Autor Tema: Stomatologija Split  (Posjeta: 29684 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
brineta
Info Ovisnik

Spol: Ženski

« Odgovor #75 na: Travanj 19, 2008, 04:40:02 »

gledaj dragi kolega ja se ne bunim na knjige, vec na to ako medicina ima recimo biokemiju 2 mjeseca sto je sasvim realno, mislim da nije u redu da mi imamo isto takvo gradivo 3 tjedna. Razumi?? Ako imaju histologiju tjedan dana duze puno je.. To je gradivo di taj tjedan dana puno znaci. I falia sam nije struka nego profesija Ispricavam se
shto se tiche tih 3 tjedna koliko vi imate biokemiju mislim da se radi o klasichnoj izjavi medicinara-'stomatolozi trebaju znat puno manje od medicinara'...i iz tog razloga vama traje puno krache,jer vi to navodno ne radite u detalje ko oni... Ne slazem se Ne slazem se Ne slazem se
Evidentirano

Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
bigboss
Početnik

« Odgovor #76 na: Travanj 21, 2008, 01:47:39 »

brineta slazem se s tobom... jer kazu, da ne mogu nista izbacit jer je sve bitno i tako iz svakog predmeta.. ali nema veze ja se ne bunim dok sve tece u redu Andjeo
Evidentirano
lyrra
Gost
« Odgovor #77 na: Lipanj 28, 2008, 01:15:45 »

u splitu ima stomatologija od prosle akademske godine,ali koliko jer to sazivjelo pitanje je..
koliko znam stomatoloska poliklinika se jos ne gradi,nije jos dobijena građevinska dozvola,u planu jeste..
ja se pripremam vec dosta dugo,išla sam na spore pripreme od 2 mjeseca
nadam se da će se trud isplatit
eto mene u zg na prijemni..
ne bude li uspjeha split je rezervna opcija
ikma poslovica uzdaj se use i u svoje kljuse..znači ništa bez rada i znoja LOL
Evidentirano
lyrra
Gost
« Odgovor #78 na: Lipanj 28, 2008, 08:12:30 »

šta ti je južnjačka brzina,moram sama sebe ispravljat LOL

ispravak netočnog navoda

stomatološka poliklinika u splitu postoji,ali oni žele prerastui u kliniku da bi imali studenti gdje  raditi praktični dio Felix
samo još se čeka gradevinska dozvola za nadogradnju zgrade..
valjda bude
strpljen spašen
Evidentirano
bigboss
Početnik

« Odgovor #79 na: Lipanj 29, 2008, 08:11:41 »

ti lipo ajde u zagreb, i studiraj... ja nisam studira na jednom i drugom pa ću reć da je ovaj ili onaj bolji... a te tvoje informacije iz novina zadrži za sebe jer jednu stvar piše fakultet a jednu stvar "privatni poduzetnik" kako ko plati kojemu novinaru... moja namjera ti nije nikakva loša već samo da ti ukažem da ideš korak po korak i da upišeš fakulte pa da studiraš, i da to završiš... a ne da gledaš ko ima građevinsku dozvolu i koji je broj lokacijske dozvole. Pozdrav
Evidentirano
toothworm
Heroj Foruma

Spol: Muški

Svi me vole, svima sam duhovit....

« Odgovor #80 na: Lipanj 30, 2008, 05:22:25 »

kad tad svi dođu u Zagreb...
jer: Zagreb je metropola, metropola , metropola, Zagreb je matropola... Glazbenik
Evidentirano

Javor smrad
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #81 na: Lipanj 30, 2008, 07:22:39 »

ljudi pa zar nije dovoljno da svakodnevno doĹživljavamo poniĹženja od kolega medicinara?! svi chemo mi biti stomatolozi,bili to rijechki,zagrebachki ili splitski....svak nek ide gdje mu je bliĹže ili vishe odgovara  Smajlic
a na kraju krajeva,tko smo mi (zagrebachi studenti) da sudimo o drugim fakultetima kad velika vechina nas nije zadovoljna ni s ovim... Smajlic
nadam se da se nitko neche nachi uvrijedjen  Perem zube
Evidentirano

Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
TekkTribe
Demonstrator

Email
« Odgovor #82 na: Srpanj 17, 2008, 05:39:18 »

ja upa ode u split na stomatologiju   Plazenje jezika
aj pozz
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 11:44:44 od TekkTribe » Evidentirano

shocker!
ksenija
Demonstrator

Email
« Odgovor #83 na: Listopad 26, 2008, 11:48:06 »

e a ja sam cula da ima stomatoloski fakultet i u osijeku. moja sestra tvrdi da je prije dvije godine zvala tamo i da je pricala s nekom zenskom.
Evidentirano
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #84 na: Listopad 26, 2008, 01:31:13 »

e a ja sam cula da ima stomatoloski fakultet i u osijeku. moja sestra tvrdi da je prije dvije godine zvala tamo i da je pricala s nekom zenskom.
moĹžda je dobila medicinski...stomatologije tamo nema,samo zg,ri i st
Evidentirano

V@nill@
Demonstrator

Vanilla

« Odgovor #85 na: Listopad 26, 2008, 07:56:05 »

Nema i nece biti stomatologije u Splitu u bliskoj bududcnosti

ma što nema?
jest da je kao privatno ali je primljeno 10 ljudi uz potporu ministarstva ove godine.
nije istina da nema u splitu!  mad max
Evidentirano

"Al' neka se vrata pretesko otvore
neke se rijeci jos teze izgovore..."
fiu fic
Demonstrator

« Odgovor #86 na: Studeni 20, 2008, 11:07:29 »

Nije bitno jel' Split,Zagreb,Rijeka il' neki deseti grad dok studiram ono sto me zanima..:)Moje misljenje..!Idem na prijamni u Zagreb i Split..! Pozz svima.. Upucavanje
Evidentirano
evil.com
Gost
« Odgovor #87 na: Studeni 26, 2008, 08:01:34 »

jao kolege, što ste se zapalili na temu..  Smijanje iovako će nam svi dalmatinci jednog dana doći u zg na studij.. jer im doma ne valja.. pih..
Evidentirano
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #88 na: Studeni 27, 2008, 05:38:03 »

iovako 漠nam svi dalmatinci jednog dana do抠u zg na studij.. jer im doma ne valja.. pih..

ovo je tema stomatologija split a ne vicevi dragi kolega Smijanje Smijanje Smijanje
Evidentirano

TekkTribe
Demonstrator

Email
« Odgovor #89 na: Studeni 30, 2008, 12:01:03 »

Evo da i ja kazen koju rijec o fakultetu u splitu jer vidim da je napisano dosta gluposti...
Prije svega da napomenem da je stomatologija u splitu na medicinskom fakultetu,jer koliko vidim neki to jos nerazumiju,a ovo o cemu ste pricali u vezi izgradnje poliklinike,ona vec postoji i pocela se prosirivati u svrhu fakulteta(2 kata ce biti izgradjena za potrebe studenata stomatologije u St)
Medicinski faklutet ( stomatologija) u splitu se nalaze odma pored bolnica Firule i Križine tako da vjezbe koje se odrzavaju po bolnici su udaljene svega 5 minuta hoda.
Organizacija na fakultetu je jako dobra,neko je pricao da profesori kasne po sat,dva ili uopce nedodju  Huh ja sam vec evo 2 mjeseca na fakultetu i samo je 1 profesorica zakasnila na jedan sat punih 15 min,i zbog toga nam se ispricala i ponudila za dodatni sat ukoliko nam je nesto ostalo nejasno...
Profesori su susretljivi, korektni i vrlo profesionalni,cak sam cuo da ce nam odredjene sate iz imunologije držati svjetski priznati znanstvenik Ivan Đikić,no to su samo zasad glasine(iako sam cuo to od jednog profesora)

Prva godina je gusta po predmetima i ima ih vise nego kod medicinara no oni uče nešto malo opsežnije,tako da to dodje na isto.
Na prve dvije godine su općenitij predmeti dok na 3-oj godini vec prevladavaju predmeti iz profesije.

Nedostatke koje bi naveo su : mali razmak izmedju predmeta ,tako da nemamo bas puno odmora(zbog velikog broja predmeta),no dobro sta je tu je i naravno cijena.
Od osoba sa fakulteta smo dobili informaciju da ce od 2009/2010 cijena iznositi 12000 kn

U splitu je stomatologija organizirana ko medicina u cijeloj hrvatskoj, odnosno ide predmet pa ispit i tako do kraja,to znaci da nepostoje rokovi u drugi mjesec ( zbog svakog ispita koji se održi odma poslje kolegija) a profesori su susretljivi sta se tice izvanrednih rokova

Neko je spominja i dekana.necu ulazit u te rasprave,neizgleda mi najcistije al sto je tu je,on je ujedno i dekan medicine i stomatologije te stručnih studija koji se nalaze na Medicinskom fakultetu u Splitu...

Eto toliko o tome,i pustite kolege medicinare neka se hvale i neka nas omalovažavaju,vidit ce mo ko ce dizat vecu kesu  Smijanje Smijanje

« Zadnja izmjena: Sijeanj 27, 2009, 03:32:18 od TekkTribe » Evidentirano

shocker!
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic