Evo da i ja kazen koju rijec o fakultetu u splitu jer vidim da je napisano dosta gluposti...
Prije svega da napomenem da je stomatologija u splitu na medicinskom fakultetu,jer koliko vidim neki to jos nerazumiju,a ovo o cemu ste pricali u vezi izgradnje poliklinike,ona vec postoji i pocela se prosirivati u svrhu fakulteta(2 kata ce biti izgradjena za potrebe studenata stomatologije u St)
Medicinski faklutet ( stomatologija) u splitu se nalaze odma pored bolnica Firule i Križine tako da vjezbe koje se odrzavaju po bolnici su udaljene svega 5 minuta hoda.
Organizacija na fakultetu je jako dobra,neko je pricao da profesori kasne po sat,dva ili uopce nedodju

ja sam vec evo 2 mjeseca na fakultetu i samo je 1 profesorica zakasnila na jedan sat punih 15 min,i zbog toga nam se ispricala i ponudila za dodatni sat ukoliko nam je nesto ostalo nejasno...
Profesori su susretljivi, korektni i vrlo profesionalni,cak sam cuo da ce nam odredjene sate iz imunologije držati svjetski priznati znanstvenik Ivan Đikić,no to su samo zasad glasine(iako sam cuo to od jednog profesora)
Prva godina je gusta po predmetima i ima ih vise nego kod medicinara no oni uče nešto malo opsežnije,tako da to dodje na isto.
Na prve dvije godine su općenitij predmeti dok na 3-oj godini vec prevladavaju predmeti iz profesije.
Nedostatke koje bi naveo su : mali razmak izmedju predmeta ,tako da nemamo bas puno odmora(zbog velikog broja predmeta),no dobro sta je tu je i naravno cijena.
Od osoba sa fakulteta smo dobili informaciju da ce od 2009/2010 cijena iznositi 12000 kn
U splitu je stomatologija organizirana ko medicina u cijeloj hrvatskoj, odnosno ide predmet pa ispit i tako do kraja,to znaci da nepostoje rokovi u drugi mjesec ( zbog svakog ispita koji se održi odma poslje kolegija) a profesori su susretljivi sta se tice izvanrednih rokova
Neko je spominja i dekana.necu ulazit u te rasprave,neizgleda mi najcistije al sto je tu je,on je ujedno i dekan medicine i stomatologije te stručnih studija koji se nalaze na Medicinskom fakultetu u Splitu...
Eto toliko o tome,i pustite kolege medicinare neka se hvale i neka nas omalovažavaju,vidit ce mo ko ce dizat vecu kesu