_sanja_
Heroj Foruma
Spol: 
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 12, 2007, 02:06:36 » |
|
pa sad ako ima koji dobrovoljac... vjerujem da bi bili zahvalni, he he..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
predobro, e kad ti kažem predobro!
|
|
|
lidokain
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 12, 2007, 11:04:15 » |
|
ma joj gospodin marušić je opet htio pobrati veliku lovu ali jebiga izgleda da mu nije uspjelo i ovako je srednja jebeno skupa, ali on će to ziher za koju god isterati pa makar preko plavih koverti otvorio hehehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
_sanja_
Heroj Foruma
Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 13, 2007, 02:07:55 » |
|
ko je jamija, jamija :  : :  : :  :
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
predobro, e kad ti kažem predobro!
|
|
|
Millie
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 22, 2007, 01:51:28 » |
|
Ma kaj bi na bilo previse.. Kod nas nikad dovoljno stomatologa..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Doc17
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Sijeanj 22, 2007, 01:52:19 » |
|
ne znam jel ih ukupno previše, ali nas na 1. godini definitivno je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
peggy
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 na: Sijeanj 22, 2007, 08:27:23 » |
|
mislim da ima i previše stomatologa koji se ne mogu zaposliti..a sad da se otvori i u splitu neznam što bi bilo..U slučaju i da se otvori bilo bi glupo da Marušić dobije dozvolu za to jer sam čula da bi njegovi učenici bi imali izravan upis a 10 bi ih primali na potporu ministarstva...a njegova škola je koma što se tiče znanja rijetko ko od njih uspije upisat fax... njemu bi bilo u intresu da se to otvori
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #21 na: Sijeanj 22, 2007, 08:35:26 » |
|
njemu bi bilo u intresu da se to otvori
ma nemoj me zezat ! stvarno ? :  : :  : :  : :  : nemoj me krivo shvatit, ali puko sam od smijeha citajuchi ovaj zakljuchak...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
|
kraljica
Gost
|
 |
« Odgovor #22 na: Sijeanj 22, 2007, 09:38:28 » |
|
ovo sto je u Zg i Ri je dovoljno i previse za ovu malu drzavu. I sad nas je viska.
tako je! u vecernjen su nas uvrstili u naj nepozeljnija zanimanja sto se tice zaposljavanja..  Tko god da je to otvorio napravio je ovoj drzavi medvjedju uslugu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Torres
Punopravni Član
Spol: 
Nema predaje
|
 |
« Odgovor #23 na: Sijeanj 22, 2007, 10:02:53 » |
|
Ma kaj nas je previše? fali nas ljudi moji.... pa nema nijednog na burzi! sve ih zapošljavaju!!! o čemu vi pričate....  pa da otvore još 2 fakulteta nebi škodilo! Ne bojte se ništa..Ima posla, samo treba htjet radit... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Torres
Punopravni Član
Spol: 
Nema predaje
|
 |
« Odgovor #24 na: Sijeanj 22, 2007, 10:05:04 » |
|
ne znam jel ih ukupno previše, ali nas na 1. godini definitivno je  MA kolega nebudite smiješni.... :  : pustite ljude nek studiraju! Pa nas nikad dosta! ako ste mislili da nas je previše, što se tiče organiziranosti nastave, u pravu ste previše nas je u grupama... al nisu studenti krivi!!!1  fakultet bi trebao organizirat da ima više grupa i to je to!!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 22, 2007, 10:06:50 od Torres »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Doc17
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Sijeanj 23, 2007, 12:25:31 » |
|
nisam ni rekao da su studenti krivi. kriv je sustav i kaj ja znam tko još. ali previše nas je. kvota je bila 98, a nas se upisalo 155. to je previše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
BabePuneLove
Mlađi Član
hidden tears
|
 |
« Odgovor #26 na: Sijeanj 23, 2007, 01:05:55 » |
|
nisam ni rekao da su studenti krivi. kriv je sustav i kaj ja znam tko još. ali previše nas je. kvota je bila 98, a nas se upisalo 155. to je previše.
recudirat ce se taj broj do 2. god, bez brige 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
|
|
|
|
Dr.A
Gost
|
 |
« Odgovor #27 na: Sijeanj 23, 2007, 01:42:22 » |
|
dogodine se sve vraca na staro...nema vise toliko naroda na prvoj na drugoj vas ionako bude manje od 100 ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
peggy
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #28 na: Sijeanj 23, 2007, 02:23:34 » |
|
Ma kaj nas je previše? fali nas ljudi moji.... pa nema nijednog na burzi! sve ih zapošljavaju!!!
baš se i ne slažem nemaju svi privatne ordinacije i roditelje stomatologe..a domovi zdravlja su prepuni
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 23, 2007, 02:26:18 od krvavameri »
|
Evidentirano
|
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #29 na: Sijeanj 23, 2007, 09:48:11 » |
|
ima dosta nezaposlenih stomatologa, ali isto tako i lijechnika sto me iznenadilo dok sam chitala jedan chlanak iz vecernjeg preko ljeta, medjutim svi bi htjeli raditi u razvijenim podrucjima tipa zegeJ, tako da je nedavno u Glasu Slavonije isto objavljeno kako na podruchju Osjechko- baranjske zhupanije faLi minimaLno 2o stomatologa, stho znachi da podruchja tipa sela i manjih sredina zhude za nekim struchnim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
|