|
Doc17
Gost
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljaa 20, 2007, 01:44:03 » |
|
ma bijela stomatološka je prelagana. to je kao za prijemni u srednju školu. :  : al ozbiljno, ja kad sam riješavao tu bijelu pa sam si išao računat prolaznost, na svakom sam imao barem 75%... a onda dođeš na prijemni i uuuuups  samo se vi držite plave.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljaa 20, 2007, 02:17:19 » |
|
ya sam imala obrnUti osjechay (:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
slovojed
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #32 na: Veljaa 20, 2007, 02:18:46 » |
|
plava je zakon. da mi nije bilo nje ne bih upiso faks. treba derat po njoj al ne zanemarit knjige iz srednje. ona te usmjeri koja su područja iz tih predmeta najbitnija pa ne moraš sve luđački učit. nešta naučiš dobro a nešt samo preletiš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #33 na: Veljaa 20, 2007, 10:40:13 » |
|
ja na stomatologiju želim od 8. razreda i dati ću sve od sebe da je upišem jer me ništa drugo toliko ne zanima. iskreno, više se bojim prijemnog premda svi govore da prave muke sljede tek poslije,ali vidjet ćemo kako će sve to proći...korak po korak 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
|
Doc17
Gost
|
 |
« Odgovor #34 na: Veljaa 21, 2007, 12:50:37 » |
|
onda knjigu u ruke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
slovojed
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #35 na: Veljaa 21, 2007, 04:10:46 » |
|
ja na stomatologiju želim od 8. razreda i dati ću sve od sebe da je upišem jer me ništa drugo toliko ne zanima. iskreno, više se bojim prijemnog premda svi govore da prave muke sljede tek poslije,ali vidjet ćemo kako će sve to proći...korak po korak  to i ja kažem. dok ne rješiš prijemni nemaš priliku ni vidit ostalo- prijemni je možda lakši od ispita al je svakako presudan pa ga je glupo omalovažavat. prvo prijemni pa ostale zajebancije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kraljica
Gost
|
 |
« Odgovor #36 na: Veljaa 21, 2007, 11:38:41 » |
|
ja na stomatologiju želim od 8. razreda i dati ću sve od sebe da je upišem jer me ništa drugo toliko ne zanima. iskreno, više se bojim prijemnog premda svi govore da prave muke sljede tek poslije,ali vidjet ćemo kako će sve to proći...korak po korak  Nemoj se razocarat ali stomatologiju neces vidjeti do 3. godine. Prva i druga godina su ti sama medicina cak si i u njihovoj zgradi. ja nisam ni znala di mi je fakc na 1. god  :  : 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 21, 2007, 03:20:00 od krvavameri »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kraljica
Gost
|
 |
« Odgovor #37 na: Veljaa 21, 2007, 11:40:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
toothworm
Heroj Foruma
Spol: 
Svi me vole, svima sam duhovit....
|
 |
« Odgovor #38 na: Veljaa 21, 2007, 01:08:16 » |
|
znaš šta...bolje ti nauči...jel ja znam dosta ovih potencijalnih koji su platili, a ne viđam ih baš previše na drugoj..zato što su još na prvoj...ako nisi za to nisi...a ako te zaniima i naučiš...onda nema beda..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Javor smrad
|
|
|
|
kraljica
Gost
|
 |
« Odgovor #39 na: Veljaa 21, 2007, 04:12:20 » |
|
znaš šta...bolje ti nauči...jel ja znam dosta ovih potencijalnih koji su platili, a ne viđam ih baš previše na drugoj..zato što su još na prvoj...ako nisi za to nisi...a ako te zaniima i naučiš...onda nema beda..
Istina ziva! a tek da na 3. vidis! :  : A neki su bili jaaako visoko (a sad su jos nisko 1., 2. god..) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Torres
Punopravni Član
Spol: 
Nema predaje
|
 |
« Odgovor #40 na: Veljaa 21, 2007, 11:21:30 » |
|
pa tako je i ove godine. sve ove "face" neće daleko dogurat... al nek se buduć kolege ne brinu. samo šibajte po plavoj zbirci i neće bit problema vjerujte 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 na: Veljaa 25, 2007, 03:57:38 » |
|
ne znam šta ti ljudi koji plate ili upadaju preko veze rade na bilo kakvom fakultetu kad se neće maknuti s prve godine. znam jednu curu koja planira upasti na filozofski preko veze i to na engleski i španjolski, a jedva prelazi sa 3 u gimnaziji, na engleskom ne zna reći kako se zove, kamoli šta drugo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #42 na: Veljaa 25, 2007, 04:19:39 » |
|
i to na engleski i španjolski, a jedva prelazi sa 3 u gimnaziji, na engleskom ne zna reći kako se zove, kamoli šta drugo  tvojoj prijateljici preporucham: http://www.youtube.com/watch?v=aK5RkV7OJUI  wat ar ju sinking about?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
Zubich Vila
Info Ovisnik
Spol: 
Što je taj???
|
 |
« Odgovor #43 na: Veljaa 26, 2007, 06:50:25 » |
|
ma plava knnjiga samo za utvrditi, ali naučiti prije...kaj vi kenjate...niste delali samo po toj knjiz nego ste se tolko štebali da bi onda znali plavu knjižicu... ali je zakon...sviđa mi se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako se ponekad osjećaš malen, neučinkovit, zapostavljen i depresivan, uvijek se sjeti da si nekada bio najbrži i pobjednički spermij u svojoj skupini!!!
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #44 na: Veljaa 26, 2007, 07:21:39 » |
|
To je isto i moye misljenje. Treba prochi sto vishe kako bi se gradivo znaLo primjeniti. Meni je pLawa biLa dosta lagana, ali uputi te u neke cake kakve se inache pojavljuju na testu. Sadrzi mnooostwo pitanja i mnogi tipovi se ponavljaju, pogotovo iz fizike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
|