Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.287 Postova u 473 Tema- od 1.025 Članova - Najnoviji Član: i love gd

Svibanj 21, 2012, 07:43:39
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisiProblemi, problemi...
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Problemi, problemi...  (Posjeta: 24692 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
tihic
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #120 na: Lipanj 28, 2008, 11:04:20 »

joj , stvarno me hvata panika...sutra imam još biologiju završit i ostaje mi samo tjedan dana za  fiziku.... jajks.... mislila sam proći fiziku samo iz plave knjige.... Šta mislite kolike su šanse da i ove godinu bude većina pitanja iz te knjige? znma da to nemožete znat  sa sigurnošću, ali trebam poticaj.... Umro sam
Evidentirano
LAPH
Demonstrator

Spol: Muški

laph_now@hotmail.com
Email
« Odgovor #121 na: Lipanj 29, 2008, 11:29:17 »

joj , stvarno me hvata panika...sutra imam još biologiju završit i ostaje mi samo tjedan dana za  fiziku.... jajks.... mislila sam proći fiziku samo iz plave knjige.... Šta mislite kolike su šanse da i ove godinu bude većina pitanja iz te knjige? znma da to nemožete znat  sa sigurnošću, ali trebam poticaj.... Umro sam
tebe hvata panika ?!?!
XD XD
ja radim i kemiju i fiziku i biologiju ovaj tjedan sve !
pffff. bog mi pomogo !
xd xd
vidimo se na prijemnom ! XD ( iako se neznamo )
sretno ti bilo !
Evidentirano

The truest kindness lies in being kind, the truest wisdom in a happy mind !
pixie90
Gost
« Odgovor #122 na: Lipanj 30, 2008, 12:18:03 »

haha LAPH nisi jedini Smijanje..ja sam si isto ostavila za zadnji tjedan...pa u zadnji tren se ipak najbolje nauci John Travolta

Sretno nam svima  Smajlic..
Evidentirano
zeta
Demonstrator

Email
« Odgovor #123 na: Lipanj 30, 2008, 01:07:56 »

očito smo se svi sjetili u zadnji tren učit Doh... aj neka, bar nisam jedina tako blesava   Hiperaktivan
sretno !
Evidentirano
mary_90
Početnik

Email
« Odgovor #124 na: Listopad 10, 2008, 11:51:16 »

Heh, evo nek se vidi da ima na svijetu i takvih koji u 23:53 pregledavaju ovaj forum i razmišljaju o svojoj budućnosti...o tome treba li upisati stomatologiju ili ne....svatko govori svoje...taman kad pročitam nekoloko "pozitivnih" postova tj. onih koji tješe, naletim na jednog kao što je npr. post uncle_tuborga koji mi sve sruši u vodu...ah..... Krvavameri

Sve je manje vremena, a odluku treba donijeti...i početi s pripremama.....  Pozdrav svima od još jedne uplašene i do kraja zbunjene maturantice....
Evidentirano

Svi se ljudi zavaravaju svojim nadanjima,svi bivaju prevareni u svojim očekivanjima....
ksenija
Demonstrator

Email
« Odgovor #125 na: Listopad 25, 2008, 09:48:40 »

Ja sam maturantica medicinske škole, gdje je biologija, kemija i fizika bila nikakva. Sad sam krenula na instrukcije iz kemije i fizike i ići ću sve do prijemnog, a biologiju ću nekako sama. Mislite li da imam šanse upisati stomatologiju?
Evidentirano
brineta
Info Ovisnik

« Odgovor #126 na: Listopad 25, 2008, 01:25:59 »

Ja sam maturantica medicinske ?kole, gdje je biologija, kemija i fizika bila nikakva. Sad sam krenula na instrukcije iz kemije i fizike i i抠澠sve do prijemnog, a biologiju 澠nekako sama. Mislite li da imam ?anse upisati stomatologiju?
iz vlastitog iskustva znam da se u gimnazije ne mora nuzno nauchiti fizika,kemija i biologija...bar ne toliko da mozesh bit siguran da chesh upisat stom/med i srodne fakultete..dakle,nemash brige uopche Smajlic
Evidentirano

Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
ksenija
Demonstrator

Email
« Odgovor #127 na: Listopad 30, 2008, 01:03:38 »

da li netko od vas misli da bih mogla učiti fiziku i kemiju sama kompletno? nisam u srednjoj apsolutno ništa naučila, nitko mi nikad nije objasnio o čemu se tu radi, a neki ljudi me sad podcjenjuju zbog toga što idem na instrukcije. pošto sam prirodno osjetljiva i pogađaju me takve stvari, zanima me mišljenje nekog drugog. e da i žao mi je što zamaram privatnim problemima, ali nemam se baš kome obratiti.
Evidentirano
Laetitia
Info Ovisnik

« Odgovor #128 na: Studeni 05, 2008, 11:53:14 »

da li netko od vas misli da bih mogla učiti fiziku i kemiju sama kompletno? nisam u srednjoj apsolutno ništa naučila, nitko mi nikad nije objasnio o čemu se tu radi, a neki ljudi me sad podcjenjuju zbog toga što idem na instrukcije. pošto sam prirodno osjetljiva i pogađaju me takve stvari, zanima me mišljenje nekog drugog. e da i žao mi je što zamaram privatnim problemima, ali nemam se baš kome obratiti.
Ne bih ti preporučila da sama učiš jer kako si rekla: u srednjoj nisi ništa naučila. Instrukcije same po sebi mogu jako dobro doći ako imaš instruktora koji ti zna objasniti. To što drugi govore ne bi se trebala obazirati. Hrpa njih išla je na instrukcije, samo to možda nisu nikome rekli ili imaju prirođenu manu zbog koje vole ponižavati druge ljude. Ako ti smeta to što znaju da ideš na instrukcije: reci da si prekinula i nastavi ići. Ali zapravo se uopće ne bi smjela zamarati s time što misle drugi ljudi jer bi sebi trebala biti najvažnija. Prirodna osjetljivost u odraslom svijetu ne "pali". Moraš naučiti biti izdržljiva i progutati mnogo negativnih komentara od drugih. Ako svaki put kada ti netko kaže nešto što se tebi ne sviđa ti otrčiš plaćući: nitko te nikada neće shvatiti za ozbiljno. Ovo je svijet odraslih ljudi. Oni su grubi i neobzirni. Kako bi u tome svijetu opstala trebaš se naučiti boriti, a ne se povući svaki put kada ti se nešto takvo dogodi. Nauči da moraš biti jaka. To ti je lijek za sve.
Evidentirano

"Once there was a child`s dream
One night the clock struck twelve
The window open wide
Once there was a child`s heart
The age I learned to fly
And took a step outside"
ksenija
Demonstrator

Email
« Odgovor #129 na: Prosinac 27, 2008, 03:02:59 »

jel mi moze netko reci kad ce se znati datumi prijemnih 2009 godine?
Evidentirano
Laetitia
Info Ovisnik

« Odgovor #130 na: Prosinac 27, 2008, 10:48:11 »

Prijamni su uvijek početkom 7.mj. Dakle, od 1.7 do 14.7. Točan datum se još ne zna, ali će biti objavljen na službenoj stranici fakulteta koja je namijenjena samo za upise i faq u vezi upisa (www.upisi.info)Nove informacije na stranici bit će objavljene otprilike krajem petog mjeseca (dobro je s vremena na vrijeme provjeriti ima li kakvih promjena)
Evidentirano

"Once there was a child`s dream
One night the clock struck twelve
The window open wide
Once there was a child`s heart
The age I learned to fly
And took a step outside"
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore
Ispis
Skoči na:  

Theme by bvp team :D based on orange-lt created by panic