mindfreak
Početnik
|
 |
« Odgovor #90 na: Lipanj 09, 2008, 11:48:21 » |
|
postoje li ljudi koji ne produ na ovim pihomotorickim sposobnostima?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tihic
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #91 na: Lipanj 09, 2008, 12:21:31 » |
|
Slažem se s vama  Ma nisam ni ja baš slušala njegove priče, al valja provjerit ipak. Da je razmislio što je reko, to bi značilo da je i njegov bratić upo s plavom kovertom, a onda nije ni čudo da je odusto. Tako da.... joj da bar upišem, pa da napokon i ja mogu dijelit savjete drugima. Ali voljela bi upisat i zbog duštva jer vidim da ste svi stvarno super...  Idem sad učit jer kad gledam ova pitanja iz plave knjige vidim da me čeka još punooooo posla, al ak upišem vrijedit će svaki trud i neprespavane noći .... PUSSAAAA
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 09, 2008, 12:37:06 od tihic »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeta
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #92 na: Lipanj 09, 2008, 02:52:41 » |
|
ajme majko mene hvata tolika panika ... jel triba imati na prijemnom iz svakog predmeta određeni postotak ili se gleda sve u cjelini ? i jel postoje negativni bodovi ? i još nešto ... i kakva je to treća vježba osima ključa i čavlića na provjeri sposobnosti ? neke kocke  ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gemini
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #93 na: Lipanj 09, 2008, 02:54:12 » |
|
@tihic Samo ti čekaj dok upišeš fax pa ćeš vidit kako ćeš se naspavat  @mindfreak Prošle godine su svi prošli test psihomotoričkih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"I'm Dr. Nick Riviera, and I will perform any major operation for just 129.95!"
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #94 na: Lipanj 09, 2008, 03:02:03 » |
|
ajme majko mene hvata tolika panika ... jel triba imati na prijemnom iz svakog predmeta odre𼎊 postotak ili se gleda sve u cjelini ? i jel postoje negativni bodovi ? i jo? ne?to ... i kakva je to trećĄ vje?ba osima ključĄ i 襜lićĄ na provjeri sposobnosti ? neke kocke  ?? -------------------------------------------------------------------------------- dobijeĹĄ par kocki-nacrtanih na papiru i na svakoj plohi su napisana neka slova, a onda kocku trebaĹĄ usporedit sa drugom da vidiĹĄ radi li se o istoj kocki...neznam kako da objasnim,okrechesh tu kocku 'u glavi' i vidiĹĄ da li se poklapaju...to je neka vrsta testa inteligencije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #95 na: Lipanj 09, 2008, 03:04:40 » |
|
postoje li ljudi koji ne produ na ovim pihomotorickim sposobnostima?
Uglavnom oni koji se ne pojave : D 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #96 na: Lipanj 09, 2008, 04:00:56 » |
|
ajme majko mene hvata tolika panika ... jel triba imati na prijemnom iz svakog predmeta odre𼎊 postotak ili se gleda sve u cjelini ? i jel postoje negativni bodovi ? i jo? ne?to ... i kakva je to trećĄ vje?ba osima ključĄ i 襜lićĄ na provjeri sposobnosti ? neke kocke  ?? iz svakog predmeta traba postichi odreÄeni postotak-mislim da je 40%,i nema negativnih bodova savjet-prelistaj sve teme o prijemnom proshlih godina jer se tamo naveliko pisalo o svachemu shto bi te zasigurno moglo zanimat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #97 na: Lipanj 09, 2008, 07:06:04 » |
|
ja mislim da je prag 35% 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
tihic
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #98 na: Lipanj 09, 2008, 08:38:43 » |
|
35% ? ajme meni , ovo postaje sve zanimljivije .... sretno svima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #99 na: Lipanj 09, 2008, 09:08:23 » |
|
ja mislim da je prag 35%  je,imash pravo-prag je 35% odnosno treba rijeĹĄit 14 pitanja iz svakog podruchja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mindfreak
Početnik
|
 |
« Odgovor #100 na: Lipanj 09, 2008, 09:49:36 » |
|
ma bit ce to sve ok, bar se nadam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
naty
Punopravni Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #101 na: Lipanj 10, 2008, 08:49:31 » |
|
ma bit ce, mi vam drzimo fige 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nothin´ can´t last 4ever
|
|
|
zeta
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #102 na: Lipanj 12, 2008, 04:01:50 » |
|
hvala vam svima.. nadajmo se da ćemo uspjet upisat , sretno na upisima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
matija mmmm
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #103 na: Rujan 25, 2008, 11:39:38 » |
|
jel mi može netko reci koliko je potrebno bodova za upis na stomatologiju s placanjem, a koliko bez placanja...i jel dosta prijeđi prag za upis?  ???unaprijed hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #104 na: Rujan 25, 2008, 12:02:03 » |
|
jel mi može netko reci koliko je potrebno bodova za upis na stomatologiju s placanjem, a koliko bez placanja...i jel dosta prijeđi prag za upis?  ???unaprijed hvala  to ti nitko sa sigurnoscu ne moze reci. po rang listi prvih 40 je bez placanja, a slijedecih recimo 40-45 (ovisi o kvoti za tu godinu)sa placanjem. tako da sve ovisi o bodovnom uspjehu svakog pristupnika. najcesce nije dovoljno prijeci prag, ali kao sto sam napisao sve ovisi o uspjehu drugih pristupnika...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
|