Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.287 Postova u 473 Tema- od 1.025 Članova - Najnoviji Član: i love gd

Svibanj 21, 2012, 07:35:18
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisiSTOMATOLOGIJA-UPIS
 Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: STOMATOLOGIJA-UPIS  (Posjeta: 1853 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
melanie
Početnik

Email
« na: Prosinac 04, 2011, 12:48:16 »

E,ovako.Meni očajnički treba pomoć.Već dugo planiram upisat stomatologiju , ali stvarno se bojim.Znam da trebam ić na te pripreme , ali što ako ne uspijem? Samo ću svojima napravit problem. Jel taj prijemni zaista zahtjevan i jel istina da je stvarno tolika navala na stomatologiju? Odlična sam učenica,ali mrzim bio,kem i fiz i nikad nisam bila bazirana na te predmete..Imala sam ih zakljucno 4-5 ,ali bojim se da nisam temeljita i da će mi se to obit od glavu. Pomozite trenutni studenti stomatologijeee  Sto si glup  Sto si glup  Umro sam  Krvavameri
Evidentirano
anesthez-i-ya
Heroj Foruma

Spol: Ženski

opanak s gumenim potplatama : D

« Odgovor #1 na: Prosinac 09, 2011, 02:18:37 »

Imaš sve lijepo raspravljeno u podforumu UPISI, niže, na početnoj stranici foruma Upucavanje
Evidentirano

°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču  : D °°
admin
Administrator
Demonstrator

Email
« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2011, 08:20:31 »

premješteno.

iako moram pitat ako mrziš biologiju, kemiju i fiziku zašto razmatraš stomatologiju? Mislim kako ćeš onda se natjerat učiti kemiju na faksu, biokemiju, fiziku itd... Malo razmotri odabir jer nema smisla da ideš npr. studirat hrvatski, a nevoliš gramatiku i čitat knjige :S
Evidentirano
melanie
Početnik

Email
« Odgovor #3 na: Prosinac 13, 2011, 03:41:29 »

stvar je u tome da te nesto vuče do te mjere da si ti spreman sve napravit.mozda sa mse krivo izrazila...meni je kemija draga nego sam ih svrstala skupa,ali opet nađem ja nacin da se nekako pronađem u biologiji ali to nije ono u čemu ću ja uživat...ucim biologij na nacin da me prozove,ja dobijem 5 i super,sve sam nabubala Smijanje  Glazbenik
Evidentirano
admin
Administrator
Demonstrator

Email
« Odgovor #4 na: Prosinac 13, 2011, 05:08:05 »

dobro, možda te samo određene stvari biologije ne zanimaju. Primjerice meni nije bilo zanimljivo dio gradiva o biljkama ili sl. ali mi je bila zanimljiva npr. genetika ili kada smo radili ljudsko tijelo. Ali ako nemozes pomislit da sad ti tu moras ucit o nekakvim misicima, vlaknima i sl. onda se pripremi da ces dosta stvari morat "nabubat".
Evidentirano
Crimewave
Početnik

Email
« Odgovor #5 na: Sijeanj 07, 2012, 03:26:20 »

Ljudi stvarno mrze tu botaniku... sva sreća pa je nepotrebna na (dentalnoj) medicini.
Evidentirano
jugbandblues
Početnik

Email
« Odgovor #6 na: Sijeanj 07, 2012, 03:47:17 »

Je li dovoljno položiti samo biologiju na državnoj maturi? Brošura prijava za upis na studijske programe i stranica postanistudent komplicirano objašnjavaju upis na stomatologiju. Nedorečeni su u tome je li se ostvaruju dodatni bodovi s polaganjem kemije i fizike ako su napisani lošije od biologije, tj. predmeta koji je najbolje napisan.

Hvala na pomoći. Smajlic
Evidentirano
Crimewave
Početnik

Email
« Odgovor #7 na: Sijeanj 08, 2012, 12:25:35 »

Ovo piše na postani-student.hr za dentalnu medicinu zagreb:
Citat:
* Pristupnik je dužan položiti jedan od tri navedena predmeta. Polaganjem jednog predmeta stječu se dodatni bodovi. Najbolji rezultat vrednovat će se s 30.0%
Dakle, slobodno uzmi sva 3, ali samo najbolji će se bodovati, i to 30%.
Evidentirano
jugbandblues
Početnik

Email
« Odgovor #8 na: Sijeanj 08, 2012, 07:26:16 »

I mislio sam, ali trebala mi je potvrda još nekoga. Hvala. Smajlic
Uzet ću samo biologiju, uz ostale obveze neću se stići pripremiti za sva tri predmeta.
Evidentirano
Bimbi
Početnik

Spol: Ženski

« Odgovor #9 na: Sijeanj 11, 2012, 07:04:19 »

Preporučujem ti da uzmeš i kemiju i da ju ponoviš kak se spada. Trebat će ti!   Hiperaktivan
Evidentirano

"You were born because you are going to be important to someone."
dvorne
Početnik

« Odgovor #10 na: Veljaa 05, 2012, 08:52:41 »

Gdje piše kada će se održati test psihomotorike i gdje?
Evidentirano
Crimewave
Početnik

Email
« Odgovor #11 na: Veljaa 06, 2012, 05:28:26 »

Na postani student je stavljen naveden pod "Moj raspored" ali i dalje nisu definirali datum, vrijeme i mjesto održavanja.
Evidentirano
Andreica
Početnik

Email
« Odgovor #12 na: Veljaa 21, 2012, 04:01:25 »

Pozdrav ljudi! Dali bi mi itko mogao reći di mogu naći rang listu rezultata postignutih prošle,preprošle godine ili ako se tko sica koliko su imali oni na vrhu liste i oni na dnu?? Zahvaljujem!!  Smajlic
Evidentirano
h0x
Početnik

Email
« Odgovor #13 na: Veljaa 22, 2012, 12:48:40 »

prvih 20 je imalo preko 900 bodova
Evidentirano
Crimewave
Početnik

Email
« Odgovor #14 na: Veljaa 22, 2012, 09:43:06 »

Veoma ohrabrujuće  Antune, antune...