tomica
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #30 na: Lipanj 05, 2011, 01:19:49 » |
|
navodno će bit nekakvo modeliranje, crtanje zuba i pravljenje geometrijskih tijela od žice
ajoj, kakvo sad modeliranje, crtanje zuba, moze netko malo pojasniti .. sta oni nam daju sliku zuba i mi crtamo to olovkom ili kako?? uff, jesu komplicirani, sta nisu mogli ključ i čavliče otavit ://
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rozalina
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #31 na: Lipanj 05, 2011, 04:21:38 » |
|
ne znam. nisam ni ja sigurna..to ti je sve "rekla-kazala". NAVODNO, sliku ti prikažu na nekakvmo platnu da svi možemo vidjet 5 sec i onda ga ti nacrtaš.kažu da je to doslovno tri pozeta, dakle ne bi trebalo biti teško. jedino to modeliranje i mene brine :S
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TheOne
Početnik
|
 |
« Odgovor #32 na: Lipanj 05, 2011, 08:05:14 » |
|
Nas su prosle godine testirali koliko brzo mozemo tipkati na kompjuteru da provjere memoriju misica. Dok si to tipkao s jednom rukom s drugom si trebao nacrtati autoportret u stilu baroka. Nije tesko kad se uhodas...
nemojte vjerovati glasinama, drzite se onog na stranici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomica
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #33 na: Lipanj 05, 2011, 08:17:51 » |
|
Nas su prosle godine testirali koliko brzo mozemo tipkati na kompjuteru da provjere memoriju misica. Dok si to tipkao s jednom rukom s drugom si trebao nacrtati autoportret u stilu baroka. Nije tesko kad se uhodas...
problem je što na stranicama riječkog fakulteta nema ništa o tome !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomica
Demonstrator
|
 |
« Odgovor #34 na: Lipanj 05, 2011, 08:18:40 » |
|
uostalom, sutra će nam neko dojaviti šta je bilo, ja srećom nisam sutra na redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rozalina
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #35 na: Lipanj 05, 2011, 08:22:13 » |
|
kakve su to gluposti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rozalina
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #36 na: Lipanj 05, 2011, 08:22:49 » |
|
uostalom, sutra će nam neko dojaviti šta je bilo, ja srećom nisam sutra na redu  baš to, nisam ni ja sutra. tako da mi možda još i dobro prođemo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TheOne
Početnik
|
 |
« Odgovor #37 na: Lipanj 06, 2011, 11:15:07 » |
|
problem je što na stranicama riječkog fakulteta nema ništa o tome !
ne bih znao nista o rijeckom fakultetu, kao sto vidis ovo je stranica zagrebackog ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veva
Gost
|
 |
« Odgovor #38 na: Lipanj 06, 2011, 01:31:37 » |
|
Pozdrav! Imam pitanje vezano za test prostorne orijentacije (test s kockicama). Zanima me kako se pripremiti za taj test? Da li potoje na internetu primjeri sličnih testova pa da vježbam malo? Jako me strah toga jer bi trebala sakupiti čim više bodova na tom testu.... unaprijed, hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bager
|
 |
« Odgovor #39 na: Lipanj 07, 2011, 11:00:39 » |
|
Pozdrav! Imam pitanje vezano za test prostorne orijentacije (test s kockicama). Zanima me kako se pripremiti za taj test? Da li potoje na internetu primjeri sličnih testova pa da vježbam malo? Jako me strah toga jer bi trebala sakupiti čim više bodova na tom testu.... unaprijed, hvala  Test s kockicama bi trebao imati svaki prosječan psiholog. Naime, ja sam u 3 .srednje išla na testiranje za profesionalnu orijentaciju u zavod za zapošljavanje, kod psihologa. Oni bi se trebali bavit time, pa ako imaš sreće u najbližem zavodu bi trebala dobit i te testove. Meni je žena dala i testove i primjere ključeva i žice. Nadam se da ćeš doći do toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
andrija3
Početnik
|
 |
« Odgovor #40 na: Lipanj 27, 2011, 02:29:05 » |
|
E a jel duljina te žice 20 ili 30 cm i pretpostavljam da to svijamo bez klješta, samo s rukama?? I kolika je dimenzija ploče u koju ubacujemo čavliće, tamo piše da je rupa jednaka boreru 8, pa sam ja napravio tu kutiju i zanima me dali sam pogodio dimenzije??'
Ja sam se raspisao, ali svaki odgovor je dobrodošao Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rozalina
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 na: Lipanj 27, 2011, 11:15:44 » |
|
mislim da je 30 cm, jer 20 je nekako premalo :/ za dimenzije ploče nemam pojma  Andrija, kako si prošao? Koliko bodova imaš za sada?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 27, 2011, 12:41:55 od Rozalina »
|
Evidentirano
|
|
|
|
andrija3
Početnik
|
 |
« Odgovor #42 na: Lipanj 27, 2011, 04:05:38 » |
|
732 bez prijemnog, mislim da to nije dosta za upis al idem probat svejedno, neznam kako drugi stoje s bodovima??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nela0411
Početnik
|
 |
« Odgovor #43 na: Lipanj 27, 2011, 07:43:17 » |
|
pozdrav ! zanima me koliko imamo vremena za izradu ključa od žice ? koje je najbolje postignuto vrijeme ? unaprijed hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rozalina
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #44 na: Lipanj 29, 2011, 10:16:00 » |
|
koliko vam je vrijeme jučer bilo? i kak ste kockice riješili? ja imam 785 bodova, al sam se i žalila pa možd nešt i priznaju još. vidjet ćemo. možda se ove godine spusti prag 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 30, 2011, 09:37:13 od Rozalina »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|