Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

15.268 Postova u 466 Tema- od 1.009 Članova - Najnoviji Član: people

Veljaa 09, 2012, 02:09:36
studenti.sfzg.hrKutak za maturanteUpisitest psihomotorike
 Str: [1] 2 3   Dolje
Ispis
Autor Tema: test psihomotorike  (Posjeta: 8621 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jagoda
Početnik

« na: Lipanj 22, 2010, 02:10:22 »

bok! namjeravam upisat stomatologiju (zasad sam upala  po rezultatima državne  mature), al me muči taj test psihomotorike  tuzan.na stranici fakulteta je sve šturo objašnjeno, a razlike među kandidatima za upis su male pa me to jako brine  Placko.jel mi može tko odg. na par pitanja...

1.kolko vremena imamo za taj test snalaženja u prostornim odnosima?
2.jesu li na tom testu tijela s nekim brojkama na stranicama, ili su to mreže kojima  su pojedine stranice osjenčane?
3.koliko vremena imamo za napravit ključ?
4.koje je prosječno vrijeme popunjavanja one pločice s čavlićima tako da znam okvirno?
5.kod uzimanja čavlića jednom rukom, jel obavezno da se uzimaaju baš dva čavlića ili se može uzeti i više, tj. jel se rupice moraju popunit baš s dva čavlića odjednom?

ja sam se raspisala naširoko  Ispricavam se, al nadam se da će mi netko odgovorit jel taj test nosi 10 posto bodova...unaprijed hvala Smajlic zubi
Evidentirano
hrckica5
Početnik

« Odgovor #1 na: Lipanj 25, 2010, 04:08:29 »

Što se tiče prostorne orijentacije imaš 2 lista popunjena s parovima kockica (kockice s brojevima) i ti moraš zaokružit mogu li to biti iste kockice ili ne mogu (trebaš u glavi okretat Smajlic) Na tome se dobivaju negativni bodovi pa ti je, ako nisi sigurna, bolje ostaviti neriješeno nego krivo zaokružit. Ja sam na prvom listu bila jedva pola tih kockica rješila jer sam puno vremena trošila na razmišljanje, pa sam na drugom stigla rješit sve i opet sam skupila dovoljno bodova.
Nisam sigurna koliko točno imate vremena za izradu ključeva, ali sjećam se da je bilo sasvim dovoljno. Rade se 3 ključa i oni ocjenjuju najboljeg. Najbolje ti je odmah tu žicu nekako podijeliti na trećine; od jedne radiš komad donje strane ključa i onaj krug, od druge gornju stranu ključa, a od treće one zube i ostatak donje stranice ključa. Nadam se da razumiš o čemu pričam. zubi
Što se tiče čavlića, po 3 se stavljaju u jednu rupu (tako je barem nama bilo). Ova ženska koja je meni bila na tom testiranju tražila je da ako uzmem npr.4 čavlića, 3 stavim u jednu rupu, a ovaj jedan moram vratit natrag u kutiju i uzest ponovno tri itd. Neki ispitivači su dopuštali da taj 1 staviš u sljedeću rupu i uzmeš iz kutije još 2 itd. Sve ovisi kod koga dođeš. Ne sjećam se točno koje je bilo prosječno vrijeme.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla. I ne brini, nije to toliko teško. Upucavanje
Evidentirano
jagoda
Početnik

« Odgovor #2 na: Lipanj 26, 2010, 02:26:32 »

hvala ti puuuunooooooo, pomogla si mi...ma nadam se da neće bit problema Smajlic zubi
Evidentirano
fiu fic
Demonstrator

Spol: Ženski

« Odgovor #3 na: Lipanj 27, 2010, 06:32:42 »

Prosječno vrijeme je oko 3:50,mislim... zubi sretno!
Evidentirano
toothworm
Heroj Foruma

Spol: Muški

Svi me vole, svima sam duhovit....

« Odgovor #4 na: Lipanj 29, 2010, 03:52:47 »

ja sam imao 5:00..a vidi me sad...;))peta sve iz prve...;9
ne brini..sve je to jednostavno...
Evidentirano

Javor smrad
V@nill@
Demonstrator

Vanilla

« Odgovor #5 na: Lipanj 29, 2010, 11:22:05 »

ja sam imao 5:00..a vidi me sad...;))peta sve iz prve...;9
ne brini..sve je to jednostavno...

Hehe da al njima je to sad eliminacijski... Hvala Bogu da nama nije puno značilo...
Neki su imali i 7 min Shut Up  LOL
Evidentirano

"Al' neka se vrata pretesko otvore
neke se rijeci jos teze izgovore..."
anesthez-i-ya
Heroj Foruma

opanak s gumenim potplatama : D

« Odgovor #6 na: Lipanj 30, 2010, 02:14:08 »

Ja ne zna jesam li ikada znala svoje prolazno vrijeme Smijanje
Evidentirano

°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču  : D °°
matija mmmm
Demonstrator

« Odgovor #7 na: Studeni 09, 2010, 11:57:57 »

Što se tiče prostorne orijentacije imaš 2 lista popunjena s parovima kockica (kockice s brojevima) i ti moraš zaokružit mogu li to biti iste kockice ili ne mogu (trebaš u glavi okretat Smajlic) Na tome se dobivaju negativni bodovi pa ti je, ako nisi sigurna, bolje ostaviti neriješeno nego krivo zaokružit. Ja sam na prvom listu bila jedva pola tih kockica rješila jer sam puno vremena trošila na razmišljanje, pa sam na drugom stigla rješit sve i opet sam skupila dovoljno bodova.
Nisam sigurna koliko točno imate vremena za izradu ključeva, ali sjećam se da je bilo sasvim dovoljno. Rade se 3 ključa i oni ocjenjuju najboljeg. Najbolje ti je odmah tu žicu nekako podijeliti na trećine; od jedne radiš komad donje strane ključa i onaj krug, od druge gornju stranu ključa, a od treće one zube i ostatak donje stranice ključa. Nadam se da razumiš o čemu pričam. zubi
Što se tiče čavlića, po 3 se stavljaju u jednu rupu (tako je barem nama bilo). Ova ženska koja je meni bila na tom testiranju tražila je da ako uzmem npr.4 čavlića, 3 stavim u jednu rupu, a ovaj jedan moram vratit natrag u kutiju i uzest ponovno tri itd. Neki ispitivači su dopuštali da taj 1 staviš u sljedeću rupu i uzmeš iz kutije još 2 itd. Sve ovisi kod koga dođeš. Ne sjećam se točno koje je bilo prosječno vrijeme.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla. I ne brini, nije to toliko teško. Upucavanje
ja bi vježbala to ubacivanje...koliko treba biti rupa?
Evidentirano
toothworm
Heroj Foruma

« Odgovor #8 na: Studeni 16, 2010, 05:33:26 »

ako si bila na smotri i uzela onaj papirić, tamo imaš nacrtano...
Evidentirano

Javor smrad
matija mmmm
Demonstrator

« Odgovor #9 na: Studeni 19, 2010, 02:04:53 »

ako si bila na smotri i uzela onaj papirić, tamo imaš nacrtano...
niiiiisaaaam
Evidentirano
toothworm
Heroj Foruma

« Odgovor #10 na: Studeni 19, 2010, 04:05:24 »

http://www.upisi.info/index.aspx?wiki=Psihomotorika
Evidentirano

Javor smrad
matija mmmm
Demonstrator

« Odgovor #11 na: Prosinac 14, 2010, 06:26:13 »

ovak od 3 žice treba napraviti 1 ključ? ili 3 ključa?
Evidentirano
toothworm
Heroj Foruma

« Odgovor #12 na: Prosinac 14, 2010, 11:17:55 »

3 ključa
Evidentirano

Javor smrad
matija mmmm
Demonstrator