|
mindcrime
Početnik
|
 |
« na: Lipanj 03, 2009, 04:14:21 » |
|
na trećoj sam godini medicine i razmišljam da se prebacim na stomatologiju.ne mogu na vašoj stranici naći popis predmeta po godinama studija. jel mi ih može netko napisat da vidim otprilike koje su mi razlike za položit. tnx
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 05:37:45 od admin »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jigsaw
Mlađi Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 03, 2009, 05:38:49 » |
|
odes lijepo u nasu referadu i oni ti lijepo kazu sve sto te zanima. vjerojatno ce ti reci i koji ti se sve predmeti priznavaju a koji ne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
jeba te led!!
|
|
|
|
mindcrime
Početnik
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 03, 2009, 06:01:45 » |
|
tnx. a jel ima neki link di su napisani predmeti po godinama studija?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
hendrix
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 03, 2009, 07:57:30 » |
|
Studentska služba: Antun Vukšić
tel. (01) 4807362
tu dobiješ sigurne informacije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Karlovski
Mlađi Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 08, 2009, 08:37:38 » |
|
na prvoj ti je : Anatomija, biokemija, biologija, kemija, fizika, uvod u stomatologiju od uvjeta... plus sociologija I, njemacki, engleski, osnove rada na racunalu od izbornih... 3 biras... imas jos prvu pomoc i socijalnu medicinu koje sam ja polagao na drugoj godini, nisu uvijet, ali ti ih kontam moras polozit
na drugoj: Morfologija zubi s dentalnom antropologijom, karijesologija, histologija i embriologija, fiziologija, patologija, mikrobiologija od uvijeta... sociologija II, engleski, njemacki i opca i socijalna stomatologija (mislim da se tako zove) su izborni i imamo imunologiju i materijale u stomatologiji sto mislim da nisu uvijeti...
eto to je to, sta je nekom bilo tesko napisat... na drugoj sam godini pa ne znam sta je na trecoj, ali od onoga sta znam to je patofiziologija, farmakologija, mobilna i fiksna protetika, interna.. dalje neka ti netko drugi napise
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja kita miruje a furala bi furke
|
|
|
brineta
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 08, 2009, 08:49:31 » |
|
eto to je to, sta je nekom bilo tesko napisat...
pa mogo si i ti odma napisat  trecha godina: fiksna i mobilna protetika,materijali,oralna higijena,opcha radiologija,patofiziologija,farmakologija,interna,bol,dentalna radiologija,infekti,laboratorijska fiksna i mobilna protetika, i josh se pochinje slushat pretklinichka oralna kirurgija i parodontologija...ako sam shto zaboravila dodajte
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Man...is a tame or civilized animal; never the less, he requires proper instruction and a fortunate nature, and then of all animals he becomes the most divine and most civilized; but if he be insufficiently or ill- educated he is the most savage of earthly creatures.
|
|
|
Karlovski
Mlađi Član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 08, 2009, 11:06:38 » |
|
jesam mogao, ali sam tek sad vidio  nisam bio na stranici dugo  hehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja kita miruje a furala bi furke
|
|
|
anesthez-i-ya
Heroj Foruma
Spol: 
opanak s gumenim potplatama : D
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 09, 2009, 03:03:10 » |
|
pa mogo si i ti odma napisat  trecha godina: fiksna i mobilna protetika,materijali,oralna higijena,opcha radiologija,patofiziologija,farmakologija,interna,bol,dentalna radiologija,infekti,laboratorijska fiksna i mobilna protetika, i josh se pochinje slushat pretklinichka oralna kirurgija i parodontologija...ako sam shto zaboravila dodajte + endodoncija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
°° Prilikom parenja, vepar kihanjem ovlaži krmaču : D °°
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 25, 2010, 05:15:45 » |
|
Je li tjelesni obavezni predmet na svim godinama?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laetitia
Info Ovisnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 25, 2010, 07:20:25 » |
|
Tjelesni je obavezan samo na prvoj i drugoj godini, na ostalima dolazi kao izborni predmet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Once there was a child`s dream One night the clock struck twelve The window open wide Once there was a child`s heart The age I learned to fly And took a step outside"
|
|
|
Pickey
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 25, 2010, 09:13:02 » |
|
Tjelesni je obavezan samo na prvoj i drugoj godini, na ostalima dolazi kao izborni predmet.
A tjelesni kao predmet se baš ocjenjuje ili se samo boduje, kao, da se pohađao?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
čika zubo
Heroj Foruma
Spol: 
http://www.youtube.com/watch?v=hson9koBdW0&feature
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 26, 2010, 03:16:31 » |
|
A tjelesni kao predmet se baš ocjenjuje ili se samo boduje, kao, da se pohađao?
ne ocjenjuje se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
D,r,e,a,m,s, ,a,r,e, ,m,y, ,r,e,a,l,i,t,y, *vise se nikad necu zaboraviti odlogirati na kompjuteru u informatickoj*  Odsjeko sam si glavu zbog tebe. Zar nisam sladak. Jer možda ćeš me voljeti sad kad sam kratak. Možda tada shvatiš koliko dobar sam bio. I zašto sam te lancima za sebe vezat htio
|
|
|
pahuljica
Demonstrator
Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 26, 2010, 04:35:08 » |
|
|
|